Ardenner split donkergrijs 14-20 mm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Informeer naar de mogelijkheden (085-4891132)
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€68,00
Gewicht per stuk
0 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Deze Ardenner split donkergrijs van 14-20 mm geeft uw tuin een strakke uitstraling. Door de neutrale donkere kleur kan deze split van kalksteen perfect gecombineerd worden bij verschillende stijlen. De fractie/maat van 14-20 mm kan prima als halfverharding dienen voor bijvoorbeeld de oprit.

Ardenner split donkergrijs bieden we in 2 verschillende eenheden aan:

  • 700 kilo (minibags)
  • 1400 kilo (bigbags)

Qua kleur en soort is deze split gelijk aan de Ardenner split donkergrijs 10-14 mm. Deze split is echter iets grover.

Verbruik van grind en split

Met 1400 kilo kunt u ongeveer 18 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt. Ardenner split donkergrijs kan dus overal voor gebruikt worden in de tuin. 

Transportkosten grind en split

In beginsel willen we alle bestellingen tegen de gecommuniceerde transporttarieven uitleveren. Echter, als uw bestelling alleen uit grind /split bestaat, in combinatie met een 'ongunstig' gelegen afleveradres, kan het zijn dat we de transportkosten moeten aanpassen. Uiteraard kunt u ons vooraf contacteren om dit na te vragen. Mocht u de bestelling al geplaatst en betaald hebben, zullen we u een voorstel doen om bij te betalen of u kunt de order annuleren. Natuurlijk krijgt u uw geld dan teruggestort.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »