Aanbieding keramische terrastegel basalt

Aanbieding keramische terrastegel basalt gevlamd look 60x60x2 cm

Deze keramische tegel is uitverkocht en kan dus niet meer besteld worden. Vindt u basalt echter dusdanig mooi en wilt u daar graag een terrastegel van? Bekijk dan ons complete programma basalt G684 terrastegels. We hebben diverse maten van deze terrastegel in ons assortiment en is vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Bent u benieuwd naar de kleur en structuur? Dan kunt u ook eerst een monster bestellen van deze terrastegel. Klik hier voor het monster van basalt G684 gevlamd en geborsteld.
 
Het grote voordeel van natuursteen, is dat wij van exact hetzelfde Basalt G684 ook traptreden, vijverranden en opsluitbanden hebben. Kortom, u kunt de gehele basis van uw tuin in dezelfde kleur natuursteen afwerken.

Assortiment keramische terrastegels

 
Uiteraard hebben we ook enkele aanbiedingen van keramische terrastegels. Zoekt u dus een goedkope terrastegel, maar wel van goede kwaliteit? Bekijk dan hier onze reguliere aanbiedingen.

Natuursteen basalt tegels

Bent u op zoek naar natuursteen basalt tegels? Ook dan kunnen wij u verder helpen! Bekijk hier onze natuursteen basalt tegels.
 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »