Keramische tegel Brace 40x80,6x2 centimeter

Levertijd:
Informeer naar de mogelijkheden (085-4891132)
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
40x80,6x2 centimeter
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks (tegels):
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€13,50
Prijs per m² (afgerond):
€39,71
Gewicht per stuk
15,16 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Keramische terrastegel van 40x80,6 centimeter.  Deze keramische tegel heeft een anti slipwaarde van R10. Hierdoor kan deze terrastegel prima gebruikt worden voor uw terras. De keramische tegel is overwegend lichtbruin van kleur maar kent ook tekeningen die lichtgrijs zijn en zelfs bruin/oranje.

Prints en tekeningen van de tegel

Keramische terrastegels worden geproduceerd, maar om een zo natuurlijk mogelijk beeld te creëren heeft elke keramische terrastegel in zijn soort verschillende prints en kleurnuances. De keramische tegel Brace is een lichtbruine terrastegel met accentkleuren in bruin en oranje. De Brace is onderdeel van een serie waarin wij in totaal 3 soorten hebben. De andere 2 soorten tegels in deze serie zijn:

Proefstukje keramische tegel Brace

Om u een beeld te geven van de structuur van de terrastegel kunt u een proefstukje bestellen. Houdt er rekening mee dat de kleur van het proefstukje slechts een onderdeel is van verschillende kleuren en prints in deze soort.

de Vries Geplaatst op 19 April 2016 at 14:57

Deze keramische tegel heeft onze verwachtingen overtroffen! Wel eerst een proefstukje laten komen, maar gezien de verschillende tekeningen, is dat alleen handig om een beeld te krijgen van de structuur. Ons werd ook eerlijk verteld dat we gewoon gebruik konden maken van de bedenktijd. Ons risico was dus alleen het transport terug mochten we deze tegels echt niet willen. Maar goed, naar een paar doosjes geopend te hebben waren wij er wel uit!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »