Keramische tegel Slash 40x80,6x2 centimeter

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
40x80x2 centimeter
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks (tegels):
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€13,50
Prijs per m² (afgerond):
€39,71
Gewicht per stuk
15,16 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Keramische terrastegel van 40x80 centimeter.  Deze keramische tegel heeft een anti slipwaarde van R10. Hierdoor kan deze terrastegel prima gebruikt worden voor uw terras. De keramische tegel is overwegend grijs van kleur maar kent ook tekeningen die lichtgrijs zijn en zelfs bruin. Hierdoor krijgt deze tegel wel echt een natuurlijk beeld en lijkt het gewoon op natuursteen.

Prints en tekeningen van de tegel

Keramische terrastegels worden geproduceerd, maar om een zo natuurlijk mogelijk beeld te creëren heeft elke keramische terrastegel in zijn soort verschillende prints en kleurnuances. De keramische tegel Slash is een donkergrijze terrastegel met accentkleuren in lichtgrijs en bruin. De Slash is onderdeel van een serie waarin wij in totaal 3 soorten hebben. De andere 2 soorten tegels in deze serie zijn:

Proefstukje keramische tegel Slash

Om u een beeld te geven van de structuur van de terrastegel kunt u een proefstukje bestellen. Houdt er rekening mee dat de kleur van het proefstukje slechts een onderdeel is van verschillende kleuren en prints in deze soort.

Wesley Geplaatst op 7 Maart 2016 at 11:38

Wij zijn voor deze maat gegaan omdat we een smalle tuin hebben. Op aanraden van de hovenier hebben we een langwerpige tegel gekozen, hierdoor lijkt het breder. De kleuren en verschillende soorten tegels is precies wat we zochten!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »