Keramische tuintegel 3 cm Gaja Sand

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks (tegels):
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€53,50
Prijs per m² (afgerond):
€66,05
Gewicht per stuk
53,46 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De keramische tegel Gaja Sand (3 cm dik) heeft een lichte zand, beige kleur en kent diverse prints / tekeningen voor een gevarieerde uitstraling. Deze keramische tuintegels hebben een dikte van 3 cm waardoor ze op een gestabiliseerde ondergrond verwerkt kunnen worden en in uitzonderlijk geval direct op een zandbed. Uiteraard is de voorbewerking van de ondergrond erg belangrijk, om de tuintegels zo stabiel en strak mogelijk te verwerken. Echter, omdat het geen harde fundering (volledig gestabiliseerd) betreft zullen de tegels altijd wat bewegen en voegen kunnen hierdoor dus ook los komen.

Wij raden altijd aan om een vakman de juiste verwerkingsmethode te laten bepalen. Vraag daarbij altijd naar de kenmerken van iedere methode, zodat u een overwogen keuze maakt.

Monster bestellen keramische tuintegel 3 cm

Bent u niet zeker van de kleur of structuur van deze keramische tuintegel van 3 cm dik? Bestel dan eerst een monster! Op die manier kunt u thuis een beter beeld krijgen.

Nadat u de monsters heeft ontvangen, krijgt u van ons altijd een kortingscode ter hoogte van de monsters + de verzendkosten. Als u dan bij ons de keramische tegels van 3 cm dik besteld, hebben de monsters u niets gekost.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »