Keramische tuintegel 3 cm Newport Tortoria

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Informeer naar de mogelijkheden (085-4891132)
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
60x60x3 cm
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks (tegels):
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€27,95
Prijs per m² (afgerond):
€77,64
Gewicht per stuk
23,75 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De keramische tuintegel Newport Tortoria (3 cm dik) heeft een lichte zandkleur en kent diverse prints / tekeningen met een 'gewolkte' uitstraling wat veel op een betonlook lijkt. Deze keramische tuintegels hebben een dikte van 3 cm waardoor ze op een gestabiliseerde ondergrond verwerkt kunnen worden en in uitzonderlijk geval direct op een zandbed. Uiteraard is de voorbewerking van de ondergrond erg belangrijk, om de tuintegels zo stabiel en strak mogelijk te verwerken.

Wij raden altijd aan om een vakman de juiste verwerkingsmethode te laten bepalen. Vraag daarbij altijd naar de kenmerken van iedere methode, zodat u een overwogen keuze maakt.

Monster bestellen keramische tuintegel 3 cm

Bent u niet zeker van de kleur of structuur van deze keramische tuintegel van 3 cm dik? Bestel dan eerst een monster! Op die manier kunt u thuis een beter beeld krijgen.

Nadat u de monsters heeft ontvangen, krijgt u van ons altijd een kortingscode ter hoogte van de monsters + de verzendkosten. Als u dan bij ons de keramische tegels van 3 cm dik besteld, hebben de monsters u niets gekost.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »