Traptrede Zandsteen Autumn Grey

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€38,50
Gewicht per stuk
110 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Massieve traptrede van zandsteen in de kleur grijs/groen. Wanneer u verschillende hoogteverschillen in uw tuin moet overbruggen is het gebruik van traptrede ideaal. Deze traptrede heeft vanwege zijn afwerking een natuurlijk uiterlijk. Door weersinvloeden zal de kleur nog lichter worden na verloop van tijd.

Zandsteen Autumn Grey

Autumn Grey zandsteen is een Grijs/groene zandsteensoort met een relatief lage dichtheid. Dit betekent dat zandsteen in verhouding tot andere steensoorten lichter per m3 is. Houd bij het leggen en plaatsen van traptredes rekening met het gewicht. Een traprede van 100x35x15 cm weegt al snel tussen de 130 en 150 kg afhankelijk van de steensoort.

Kenmerken van zandsteen

Zandsteen is poreus gesteente, wat resulteert in hogere wateropname. Onze zandsteen terrastegels hebben een ruw oppervlaktestructuur. Dit zorgt ervoor dat de tegels bij regen niet glad worden, maar dat het water in de tegel trekt. Bij iedere soort (autumn grey, modak, mint) kunnen verschillende kleurtinten voorkomen. Dit zijn vaak maar kleine kleurnuances. Gele / bruine zandsteen terrastegels kunnen naar verloop van tijd wat vergrijzen door weersinvloeden. De modak en autumn grey zullen lichter worden van kleur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »