Traptrede Zandsteen Modak

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Informeer naar de mogelijkheden (085-4891132)
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€38,50
Gewicht per stuk
110 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Deze massieve traptrede van Modak zandsteen is rood van kleur. Een nadeel van zandsteen is dat deze steensoort gevoeliger is voor alg. Zandsteen heeft een hoge wateropname, waardoor vocht makkelijk en langer in de traptrede blijft zitten.

Modak zandsteen

Modak zandsteen is een rode zandsteensoort met een relatief lage dichtheid. Dit betekent dat zandsteen in verhouding tot andere steensoorten lichter per m3 is. Houd bij het leggen en plaatsen van traptredes rekening met het gewicht. Een traprede van 100x35x15 cm weegt al snel tussen de 130 en 150 kg afhankelijk van de steensoort.

Kenmerken van zandsteen

Zandsteen is poreus gesteente, wat resulteert in hogere wateropname. Onze zandsteen terrastegels hebben een ruw oppervlaktestructuur. Dit zorgt ervoor dat de tegels bij regen niet glad worden, maar dat het water in de tegel trekt. Bij iedere soort (autumn grey, modak, mint) kunnen verschillende kleurtinten voorkomen. Dit zijn vaak maar kleine kleurnuances. Gele / bruine zandsteen terrastegels kunnen naar verloop van tijd wat vergrijzen door weersinvloeden. De modak en autumn grey zullen lichter worden van kleur.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen