Pagina 1 van 1

Beton bestrating voor uw tuin of oprit

Beton bestrating is een veelzijdig product dat u zowel voor uw oprit kan gebruiken als ook om een terras aan te leggen in uw tuin. Het kleinere formaat (klinkers, walen en bestrating) in combinatie met een dikte van 4-6 cm, zorgen ervoor dat beton bestrating bestand is tegen een hogere belasting zoals het gewicht van een auto.

Prijzen beton bestrating

De prijs voor bestrating kan erg uiteen lopen. Allereerst kunt u bestrating kopen van natuursteen, gebakken klei (Bestrating van Wienerberger) en van beton. Beton is daarin het goedkoopst, maar heeft ook zeker duurdere varianten. Wij hebben een kleine serie goedkope beton bestrating van Redsun aan de shop toegevoegd. De prijzen starten veelal bij € 13-15 per m2.

Beton bestrating van Redsun en MBI

Zoals u wellicht gezien heeft, hebben we diverse producten van MBI en Redsun in ons assortiment. Is dat alles wat wij kunnen leveren? Nee zeker niet! Als u bestrating of tuin tegels van een van deze beton producenten heeft gezien, aarzel dan niet om een prijs bij ons op te vragen. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Klik hier voor de contactpagina.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »