Natuursteen tuintegels verdeeld op steensoort

Wij hebben al onze natuursteen tuintegels verdeeld op steensoort. Dat zijn de hoofdcategorieën. Onder graniet hebben we bijvoorbeeld diverse granietsoorten staan. Soms hebben we van dezelfde steensoort meerdere bewerkingen beschikbaar. Als dat zo is, dan wordt een tegel met de bewerking apart vermeld. Zodra u op het betreffende artikel klikt krijgt u meer informatie over de tegel, de prijs en eventueel kunt u een andere maat tegel aanklikken. Bent u op zoek naar grote natuursteen tuintegels? Lees hier meer over de mogelijkheden!

Benamingen van natuursteen tuintegels

Bent u op zoek naar een natuursteen tuintegel en u ziet hem niet staan bij ons? Weet u het zeker? Wij begrijpen heel goed dat u onder andere de services en prijzen vergelijkt op het internet. In het geval van natuursteen tuintegels kan dat nogal eens ingewikkeld zijn. Neem bijvoorbeeld Chinees hardsteen (zoals wij hem noemen). Deze steensoort komt misschien wel met 3 / 4 verschillende namen voor op de markt (blauwsteen / spotted blue / blue moon etc.). Toch zijn deze tegels allemaal hetzelfde en hebben dezelfde plaats van herkomst. Kortom twijfelt u? Stuur ons een foto door van de tegel die u gezien heeft en wij kijken graag even met u mee. Misschien hebben we de betreffende basalt tegel niet in ons assortiment, maar negen van de tien keer kunnen wij u verder helpen!

Waarom zou u voor natuursteen tuintegels kiezen?

Waarom niet zouden wij bijna zeggen! Voor diverse tuintegels is natuurlijk wat te zeggen, maar bij natuursteen ligt dat toch wat anders. Natuursteen is soms grillig niet gaaf en eentonig maar des te unieker het is! Het verkleurt (verschilt per soort), er komen wel eens krassen in en de kleuren zijn niet gelijkmatig verdeeld... Maar het leeft, het is uniek en je hebt een echt natuurproduct in de tuin! Dat zijn juist de redenen waarvoor u voor natuursteen tuintegels zou moeten kiezen!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »