Pagina 1 van 1

Proefstukjes natuursteen

De stukjes tegel hebben een formaat van 10 x 10 cm. Let op! Natuursteen is zelden helemaal egaal van kleur of structuur. Daarnaast hebben verschillende soorten natuursteen ook tekeningen in de tegel. Een proefstukje zal dit niet altijd allemaal kunnen 'bevatten'. De productfoto's op onze site en de productomschrijving geven u samen met een eventueel proefstukje en compleet beeld!

Let op! Het proefstukje dat u ontvangt is een stukje uit een tegel. Hierdoor kan het zijn dat de rand afwerking (facet / getrommeld) niet te zien is op het proefstukje.

De voorwaarden voor een 'proefbestelling':
Laten we voorop stellen dat u zoveel monsters van tuintegels mag bestellen als dat u zou willen. Wij hebben wel een staffel toegevoegd aan de verzendkosten. Kortom:

  • Bestelt u 1 of 2 proefstukjes, dan kan dat als brievenbus brief / pakket verstuurd worden. Daar rekenen we € 4,50 voor.
  • Bestelt u 3 of 4 proefstukjes, dan wordt het verstuurd als pakketje dat niet door de brievenbus kan maar aangenomen dient te worden. Daar rekenen we € 6,50 voor.
  • De proefstukjes kosten € 0,75 per proefstukje.
  • Al deze kosten kunt u terug krijgen! Nadat u een proefbestelling heeft ontvangen, ontvangt u van ons een kortingscode met de waarde van uw proefbestelling (verzendkosten + aantal proefstukjes). Die kunt u bij een eventuele bestelling gebruiken en kost het u dus niets.
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »