Pagina 1 van 1

Keramische tuintegels 100x100x2 cm

Keramische tuintegels van 100x100 cm en een dikte van 2 cm, zijn ideaal om in de tuin te verwerken. Hoe groter de tegel, des te meer rust een terras uitstraalt. Voorheen kon u alleen nog maar grote tegels van 100x100 cm van beton of natuursteen krijgen. Maar vanaf nu dus ook van keramiek, met daarbij alle voordelen die keramiek u biedt!

De voordelen van 100x100 keramische tuintegels

Keramiek in het algemeen, ongeacht het formaat van de tuintegel, heeft tal van voordelen. De unieke voordelen zijn: krasvast, kleurvast (ze verkleuren niet), maatvast en ongevoelig voor vlekken. Door de hardheid zijn keramische tegels 100x100 zeer makkelijk schoon te maken, wat misschien nog het grootste voordeel is want alle tegels die buiten liggen worden nu eenmaal vies. Lees hier meer over een vergelijk met betontegels en wat de keramische tegels voor buiten zo uniek maakt.

Keramische tuintegels 100x100 gewicht

Keramische tegels voor buiten hebben een dikte van 2 cm, wat ten opzichte van betontegels en natuursteen tegels een stuk dunner is. Vanzelfsprekend is het gewicht per tegel daardoor ook een stuk lager. Het gewicht van een keramiek tegel van 100x100x2 cm is 44,2 KG.

Het lagere gewicht van keramiek heeft 2 voordelen. Ten eerste wordt het leggen van keramische tegels handzamer en minder zwaar. Ten tweede zorgt het lagere gewicht voor lagere transportkosten. Dat is voor u als klant natuurlijk een belangrijk punt. Op eenzelfde pallet kunnen gewoonweg meer vierkante meters aan keramische tuintegels dan dat er betontegels op kunnen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »