*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Goedkope keramische tegels buiten

Bent u op zoek naar een goede aanbieding van keramische buiten tegels? Dan kunnen we u zeker van dienst zijn! In deze categorie aanbiedingen treft u enkel en alleen keramische buiten tegels aan die normaal gesproken tot het reguliere assortiment tegels behoren. Nu zijn ze dus extra voordelig geprijsd!

Keramische terrastegels aanbieding

Laten we voorop stellen dat deze aanbiedingen van keramische terrastegels al super scherp zijn! Daar bovenop kunt u nog eens extra korting krijgen, als uw orderbedrag boven de € 950,- uit komt. Dat geldt dus voor uw gehele order en niet alleen op deze aanbieding van keramische terrastegels. Komt u niet aan dat bedrag? Kijk dan of u uw bestelling kunt aanvullen. Veelal bestaat een tuin niet alleen uit keramische terrastegels, maar heeft u ook stapelblokken van beton of natuursteen, vijverranden en/of traptreden nodig. Of zoekt u misschien wel een onkruidwerende bodembedekker, zoals boomschors of sier split? Al deze producten hebben wij ook in ons assortiment, waardoor uw bestelling van keramische terrastegels nog voordeliger kan uitpakken!

De beste prijs voor keramische buiten tegels

We willen u wel meegeven dat alleen de prijs voor een keramische buiten tegel niet altijd het beste uitgangspunt is om verschillende tegels met elkaar te vergelijken. Er zijn namelijk ook genoeg partijen keramiek te koop, waar diverse productiefouten in zitten. U bespaart dan misschien € 2 tot € 3 per m2 en kijkt dan wel voor jaren tegen een terras aan met 'hinderlijke fouten'. Want wij gaan er wel vanuit, dat u een terras niet voor één jaar gaat aanleggen.

Aandachtspunt! Bereken ook de kosten mee voor de hoeveelheid buiten tegels die u moet kopen. Vaak worden partijen in grotere aantallen verkocht OF in minimale afnames per pallet. Dit kan dus betekenen dat u misschien wel 3,4 of 5 vierkante meter meer tegels moet kopen, dan u nodig heeft! Bij Natuursteenvoordelig kunt dit assortiment goedkope keramische buiten tegels per stuk bestellen. Kortom, niet teveel maar wat u nodig heeft. 

Het voordeel van keramische buiten tegels

Deze goedkope keramische buiten tegels hebben ook gewoon alle voordelen net zoals het reguliere assortiment. Alle voordelen op een rij:

  • Vorstbestendig
  • Deze tegels verkleuren niet
  • Maatvast (gekalibreerd en gerectificeerd)
  • Goed antislip profiel geschikt voor terrassen
  • Krasvast
  • Ongevoelig voor dooizouten
  • Gemakkelijk schoon te maken en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk

Als u de keramische buiten tegel vakkundig laat verwerken, dan heeft u voor jaren plezier van uw terras MET behoud van bovenstaande voordelen!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »