Natuursteen maatwerk

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor al uw natuursteen maatwerk (tuin)producten! Door de jarenlange ervaring van onze leveranciers, gaan wij nu ook de stap nemen om natuursteen maatwerk aan te bieden aan u als consument. En dit alles willen wij op een zo voordelig mogelijke manier doen! (lees goed de werkwijze en voorwaarden m.b.t. maatwerk producten).

Uit welke natuursteen soorten kan ik kiezen?

In principe kunt u uit alle soorten kiezen, waarvan wij ook terrastegels in ons assortiment hebben. Dat betekent dus:

  • Basalt;
  • Chinees hardsteen;
  • Diverse graniet soorten;
  • Etc.

Doorgaans wordt basalt, Chinees hardsteen of graniet gebruikt om maatwerk producten van te maken. Dat heeft alles te maken met het feit dat deze natuursteensoorten goed te bewerken zijn en dat de uitstraling neutraal en strak is (grijs / antraciet / donkergrijs / zwart). Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed waardoor alles nog betaalbaar blijft.

Op welke manier wordt natuursteen bewerkt?

Als u ons assortiment natuursteen terrastegels bekijkt dan weet u wat de mogelijkheden zijn en heeft u een voorbeeld van hoe het eruit ziet! De bewerkingen op een rijtje:

  • Gezoete afwerking: hiermee wordt een glad oppervlak verkregen
  • Gepolijste afwerking: ook hiermee wordt een glad oppervlak verkregen, echter met dat verschil dat het oppervlak zal gaan ‘glimmen’. Daar waar een gezoete tegel glad is, maar nog enigszins dof qua uitstraling.
  • Gevlamde afwerking: hierdoor wordt het oppervlak ruw. Dit wordt veel toegepast op natuursteen terrastegels, zodat de tegel minder snel glad wordt. Daarnaast zult u beschadigingen nauwelijks zien op een gevlamd of gebrand natuurste en oppervlak.
  • Gebouchardeerde afwerkingen: natuursteen wordt letterlijk nageslagen met een soort van priem / beitel. Hierdoor wordt ook een ruw oppervlak verkregen, maar dit wordt meestal gebruikt ter versiering van natuursteen. Bekijk ook de massieve Chinees hardsteen traptrede, waar een strook gebouchardeerd is die dienst doet als anti- slip strook.
  • Facet randafwerking: het afschuinen van de randen.
  • Verouderen: de randjes worden letterlijk afgebroken door het tegen elkaar aan ketsen van natuursteen producten. Voor een goed voorbeeld kunt u onze natuursteen waaltjes bekijken.

Natuursteen maatwerk producten

Het leuke van maatwerk producten, is dat u iets unieks krijgt wat helemaal naar uw wensen is gemaakt. De mogelijkheden zijn werkelijk waar oneindig (bijna). We hebben allemaal wel eens een natuursteen wastafel of aanrechtblad gezien. Maar wat dacht u van zoiets simpels als een huisnummer? Bekijk hieronder het voorbeeld. Massieve granieten huisnummers van 60 cm hoog! Dat zie je niet veel hè?! Wilt u het groter of kleiner, natuurlijk kan dat! In principe kunt u alle kanten op. Of wat dacht u van een bedrijfslogo in het groot, compleet van natuursteen als eyecatcher voor de ingang van uw kantoor?

Werkwijze en voorwaarden natuursteen maatwerk bestellingen

Als u een idee heeft uitgewerkt dan kunt u bij ons terecht voor een offerte! En wij garanderen een zeer scherpe prijs! Hoe gaat het in zijn werk:

1. U mailt ons een uitgewerkte tekening met wat u wil hebben. De steensoort, maten en bewerkingen zijn duidelijk aangegeven op de tekening.

2. Op basis van uw tekening zullen wij prijzen opvragen bij onze leverancier.

3. U ontvangt van ons een op maat gemaakte en scherpe offerte!

4. Indien u akkoord gaat met de offerte, dienen wij een bevestiging per mail te ontvangen om uw offerte om te zetten in een order.

5. Na ontvangst van de aanbetaling (50% van het totale orderbedrag) zullen wij uw order doorsturen naar de leverancier.

6. Het openstaande bedrag dient bij levering te worden voldaan aan de chauffeur.

Goed om te weten:

- De levertijd bedraagt ongeveer 12 weken nadat wij de order hebben doorgestuurd naar de leverancier. (hier kunt u geen rechten aan ontlenen).
- In de offerte zal een apart voorstel gedaan worden m.b.t. de transportkosten. Wij zullen zoveel mogelijk onder dezelfde voorwaarden proberen te leveren als dat wij bij reguliere bestellingen doen. Echter kan het zo zijn dat wij daar van af moeten wijken. Als dat het geval is zullen wij dit in de offerte opnemen .
- In 99,9% van de gevallen, komen maatwerk producten heel en naar de opgegeven specificaties aan in Nederland. Mocht dat niet het geval zijn, dan wordt een nieuw exemplaar besteld. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die u hierdoor oploopt, indien het bijvoorbeeld om onderdelen voor een gebouw betreffen.
- U kunt op natuursteen maatwerk producten geen aanspraak maken op de 14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »