Pagina 1 van 1

Keramiek op beton tuintegels (Kera Quatro)

Een keramiek op beton tuintegel heeft het beste van 2 werelden! Een keramische toplaag van 1 cm wordt samengevoegd met een betonnen basis van 3 cm dik. Dit is de serie: 'Kera Quatro' welke bestaat uit unieke tuintegels met de kwaliteit van de welbekende Geoceramica tuin tegels.

Top kwaliteit tuintegels door MBI

De Kera Quatro tuintegels worden geproduceerd in de fabrieken van MBI welke sinds de introductie van de keramiek + beton tuintegels de marktleider zijn met de Geoceramica tuintegels. Hierdoor weten we dat we de top kwaliteit tuintegels verkopen tegen een zeer scherpe prijs.

De Kera Quatro tuintegels zijn dus unieke series welke alleen door ons verkocht worden. Van zand- of taupe kleurige tegels tot aan een mustang leisteen look tegel in het antraciet of rustige tegels met een betonlook uitstraling, u kunt het binnen de kera quatro tegels vinden.

Scherpste prijs Kera Quatro tuintegels

Heeft u een mooie tuintegel gezien binnen ons assortiment? Dat is mooi en uiteraard wilt u daarbij de scherpste prijs voor uw project, dat is begrijpelijk. Informeer dan ook vrijblijvend naar een extra scherpe offerte voor u. Om u direct antwoord te kunnen geven ontvangen we graag de volgende informatie:

  1. Welke Kera Quatro tegel zou u willen kopen?
  2. Om hoeveel vierkante meters gaat het?
  3. Waar zou het geleverd moeten worden?
  4. Op welke termijn heeft u Kera Quatro tegels nodig?

We zien uw mail of het telefoontje graag tegemoet!

De voordelen van Kera Quatro tuintegels

De keramische tuintegels zijn alweer een aantal jaren verkrijgbaar en dat aanbod is alsmaar gegroeid. De grote voordelen van keramiek zijn:

  1. Het verkleurt niet. 
  2. Het krast niet.
  3. Is zeer maatvast.
  4. Er trekt niets in de tegels, waardoor keramiek zeer goed schoon te maken is en dus onderhoudsvriendelijk.

De verwerking van keramische tuintegels van 2 of 3 cm dik vergt meer expertise dan deze keramiek op beton tuintegels. Die kunnen namelijk op een goed verdicht zandbed verwerkt worden.

Laat u in alle gevallen adviseren door een vakman, of beter gezegd laat het aanleggen door een vakman.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »