Natuursteen traptreden

Met natuursteen traptreden kunt u hoogteverschillen aanbrengen in uw tuin en maakt het geheel veel speelser en uitdagender. U voegt een dimensie toe en dat komt de ervaring alleen maar ten goede! Of u nu bewust gaat werken met diverse hoogten in uw tuin of u heeft er mee te maken door de ligging, u zult de verschillende elementen in uw tuin moeten verbinden met elkaar. Dat gebeurt heel vaak door middel van traptreden.

Soorten natuursteen traptreden

Wij hebben basalt traptreden, graniet traptreden, Chinees hardsteen traptreden en nog veel meer andere bekende natuursteen soorten. Daarnaast maken wij nog het onderscheid tussen massieve traptreden en losse opstapstukken met stootborden zodat zelf treden gecreëerd kunnen worden (met overstek).

Maten van natuursteen traptreden

Van de massieve traptreden hebben we diverse lengten in ons assortiment. Dat kan overigens per soort natuursteen verschillen. Over het algemeen is de standaard maat 100x35x15 cm. Echter hebben we ook een aantal treden met een lengte van 125 cm en zelfs 150 cm. Door het formaat en het gewicht kunt u deze ‘traptreden’ ook anders gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een kantopsluiting van een plantenbak / border. Of aan een losstaand, verhoogd terras waar de massieve trede wederom als opsluiting kunnen dienen. Laat u dus niet perse beïnvloeden door de term natuursteen traptreden.

De opstapstukken met stootborden zijn in een maat verkrijgbaar namelijk 100x35x3 cm voor het opstapstuk en 100x12x2 cm voor het stootbord. Door de dikte kunt u een terras heel gemakkelijk over laten gaan in een trap. De tegels zijn namelijk ook 3 cm dik, waardoor deze treden naadloos aansluiten op uw terrastegels. De getoonde prijzen zijn overigens voor 1 trede, bestaande uit 1 opstapstuk en 1 stootbord. Kortom, keuze genoeg wat betreft natuursteen traptreden!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »