Betaalmethoden

Wij willen u zoveel mogelijk service en gemak bieden. Daarom kunt u op de volgende manieren bij ons betalen.

 • iDeal

  De meest gebruikte betaalmogelijkheid in Nederland. U betaalt veilig via uw eigen vertrouwde bankomgeving, geheel gratis.

 • Overboeking

  Indien u voor deze methode kiest, kunt u het orderbedrag naar ons overmaken via internetbankieren. Bij gebruik van deze betaalmethode kan het een aantal werkdagen duren voordat het geld op onze rekening staat. Uw order wordt ingepland op het moment dat de betaling bij ons binnen is.

 • Onder rembours

  Bij deze betaalmethode wordt de laatste betaling tijdens de levering voldaan. Dat verloopt dan via een iDeal betaallinkje (Bancontact / Mr cash voor Belgische klanten) wat we u vooraf per email toesturen. Om onduidelijkheden tijdens de levering te voorkomen, splitsen we het totale orderbedrag in twee delen op.

  Als voorbeeld: Uw totale bestelling bedraagt € 650,-. We zullen u dan vooraf een betaallinkje sturen van € 250,-. Na de aanbetaling gaan we een leverdatum met u inplannen en ontvangt u eenzelfde betaallinkje maar dan voor € 400,-om het resterende bedrag te voldoen tijdens de levering zelf. Op de dag van levering belt de chauffeur u voor aankomst even op. Hij zal uw bestelling lossen en contact met ons opnemen om te verifiëren of u de restant betaling heeft voldaan. Het is dus ook de bedoeling dat u direct na het lossen, de betaling via de ontvangen betaallink voldoet. Na betaling vervolgd de chauffeur zijn route.

  Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden a € 27,95. 

  De levertijd kan langer duren omdat we aangewezen zijn op 1 transporteur welke de onder rembours leveringen uitvoert.

  * Wordt de restant betaling niet ter plaatse uitgevoerd, dan zal de chauffeur de bestelling weer opladen. Voor een tweede levering dient dan vooraf een transportbedrag betaald te worden.
 • Mister cash / Bancontact

  Voor onze Belgische klanten hebben we de mogelijkheid om via Mister Cash betalingen te verrichten. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »