Pagina 1 van 1

Graniet terrastegels

Wij hebben vele kleurvarianten graniet terrastegels in ons assortiment. Variërend van graniet antraciet G654, geel G682, lichtgrijs G603 en grijs G341. Belangrijke kenmerken van graniet zijn de hardheid van de terrastegels en het nauwelijks verkleuren door invloeden van buitenaf. Door de hardheid zullen er niet zo snel krassen ontstaan bij normaal gebruik.

Aanbod Graniet terrastegels

Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid programma aan graniet terrastegels. We hebben verschillende maten terrastegels en bewerkingen van graniet zoals: gevlamd, gefrijnd, gezoet en gebouchardeerd. Per granietsoort en bewerking kunt u bekijken welke maten wij aanbieden van de betreffende terrastegel.

Hierboven hebben wij achter de kleuren de G-... nummers geplaatst van het graniet. Op de markt komen namelijk nogal wat verschillende namen voor, voor dezelfde granietsoorten. Hierdoor kan het lastig zijn om producten met elkaar te vergelijken. Als u niet helemaal zeker bent of u wel de goede producten met elkaar vergelijkt, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder met het maken van een goed vergelijk, zodat u achteraf geen spijt krijgt!

Niet alleen graniet terrastegels maar meer...

Graniet terrastegels zijn qua prijs kwaliteit misschien wel een van de betere soorten tegels! Dat wordt dan gebaseerd op basis van de kenmerken die de meesten van ons ook als belangrijk zullen ervaring. Dan hebben we het over het nauwelijks verkleuren, krasvast (op een gezoete tegel ziet u uiteraard sneller een beschadiging) en de gelijkmatige verdeling van kleur en tekeningen in de tegel. In combinatie met de prijs maakt graniet in zijn algemeen een zeer aantrekkelijke steensoort.

Door die kenmerken is er een uitgebreid aanbod aan andere graniet tuinproducten op de markt gekomen. Denkt u aan granieten vijverranden, opsluitbanden, traptreden, stapelblokken en palissades. Kortom, maak uw tuin in dezelfde stijl af als uw graniet terrastegels!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »