*Incl. btw
Pagina 1 van 5

Opruiming Natuursteen Voordelig

Op zoek naar een koopje voor uw tuin? Van tijd tot tijd ruimen wij delen van ons assortiment op, waarmee u uw voordeel kan doen! Alle producten die u hier vindt, zijn enorm afgeprijsd en komen waarschijnlijk niet meer terug in ons assortiment.

Goedkope tuintegels kopen

Wij hebben geregeld partijen tuintegels die extra goedkoop aangeboden worden. Dat kunnen natuursteen tuintegels zijn maar ook beton of keramische tuintegels. In principe bieden we alleen A-keus tuintegels aan en anders wordt het nadrukkelijk aangegeven bij het product zelf. Als u geïnteresseerd bent in een B-keus tuintegel, ga dan altijd kijken. Het aanbod bij de opruiming komt van verschillende leveranciers uit Nederland en door te gaan kijken weet u precies wat eventuele mankementen zijn aan een partij. Neem gerust contact met ons op als u hier meer vragen over heeft.

Waarom zijn deze A-keus tuintegels goedkoop?

Logische vraag en dit kan verschillende redenen hebben. De meest voorkomende, de tegels gaan uit het assortiment bij de fabriek. Maar een handelaar kan ook met een slechter verkoopbare tegel blijven zitten, door bijvoorbeeld de kleur of afmetingen, en besluit dan op een moment om het in de uitverkoop te doen. Dit zegt dus niets over de kwaliteit van de tegel, hooguit dat de tuintegels niet bij het grotere publiek in trek zijn. 

Aanbieding natuursteen tuinproducten

Naast tuintegels zijn er natuurlijk nog veel meer producten die wij voor de tuin verkopen. Dat kan bestrating zijn voor de oprit, zwerfkeien voor de aankleding van uw tuin, natuursteen vijverranden of afdekplaten, opsluitbanden, palissades, natuursteen traptreden enzovoorts. Het mooie van natuursteen tuinproducten is dat het uniek is een niet trend gevoelig. Natuursteen is in dat opzicht tijdloos en waardevast, waardoor het eveneens goed te combineren is met andere materialen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »