Pagina 1 van 1

Keramische houtlook tegels buiten 40x120x2 cm

De houtlook tegels werden al enige tijd verkocht voor binnen, maar er zijn inmiddels ook voor buiten verschillende soorten, kleuren en maten hout look tegels te verkrijgen. Hout in het algemeen wordt natuurlijk al jaren in en om het huis gebruikt en geeft een hele warme uitstraling aan uw woonkamer of omgeving en is perfect te combineren. Naast de mooie warme kleur van hout en de flexibiliteit dat hout geeft (makkelijk op maat te maken), heeft echt hout natuurlijk ook enkele nadelen.

Voordelen van keramische hout look terras tegels

Echt hout is een super mooi product om vloeren, vlonders, schuttingen etc. van te maken. Echter bevat het ook enkele nadelen, wat juist weer de voordelen zijn van keramische hout terras tegels! Als u bijvoorbeeld een echte houten vlonder in uw tuin heeft gehad, dan weet u dat hout verkleurt, kan werken en scheuren, kan splinteren, kan rotten en erg glad kan worden.

De keramische hout look tegels voor buiten hebben juist alle voordelen ten opzichte van de nadelen van echt hout. De keramische houtlook tegels:

- Verkleuren niet en blijven dus zoals ze zijn
- Zijn voorzien van een goed anti slip profiel waardoor er voldoende grip is
- Verrotten, splinteren of scheuren niet door weersinvloeden
- Werken niet en zijn zeer maatvast
- Zeer krasvast
- Ongevoelig voor vlekken, waardoor uw terras altijd makkelijk schoon te maken is.

Kortom, wilt u mooi terras met hout look kleuren en tekeningen, maar niet de nadelen van echt hout? Bekijk dan snel de keramische hout look tegels voor buiten. Tegenwoordig zijn deze tegels zo gedetailleerd geproduceerd, waardoor u het verschil met echt hout niet kunt zien.

Goedkope houtlook tegels voor buiten

Inmiddels zijn er vele soorten keramisch hout look tegels voor uw tuin te koop. Daarin kunnen de prijzen per vierkante meter nogal uiteen lopen. Er zijn vele factoren die de prijs van een hout look tegel bepalen waaronder het formaat van de tegel, het aantal kleurtinten en het aantal verschillende prints binnen dezelfde serie houtlook tegels. Simpel gezegd hoe meer kleuren en tekeningen er aanwezig zijn, des duurder de tegels worden. Dat ziet u wel terug in uw terras, want het zal niet snel repeterend overkomen wat het natuurlijke van echt hout het beste benaderd.

Bekijk hier al onze hout look tegels voor buiten.

Unieke hout look terras tegels

Uniek en nieuw op de Nederlandse markt zijn deze 'verweerde' en 'verouderde' hout look terras tegels. Wij hebben 3 verschillende kleuren in ons assortiment van deze aparte houtlook tegels. De maat van 40x120 cm geven u dat ruimtelijke gevoel en komen op deze manier het dichts bij de afmeting van een echte plank. Van deze houtlook terrastegels hebben we bewust geen eigen foto's gemaakt, omdat 1 terrastegel geen goed totaalbeeld geeft. Iedere soort heeft diverse kleurnuances, waardoor de overzichtsfoto's u het beste beeld geven. Zoals u wellicht ook is opgevallen zijn de tegels niet overal even groot. Dat komt omdat de producent deze tegels ook voor binnen levert in diverse afmetingen. Echter de kleuren en verschillende tekeningen komen wel overeen met de tuintegels die wij in ons assortiment hebben.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »