*Incl. btw
Pagina 1 van 2

Keramische tuintegels 60x60x2 cm

De keramische tuintegels zijn immens geliefd en dan met name in de afmeting 60x60 cm. Vanaf dit formaat creëert de grootte van de tegel rust in uw tuin. Het is de perfecte tegelmaat, als u de middenweg zoekt tussen een grote terrastegel, gunstige prijs en een makkelijkere verwerking. Grote tuintegels (100x100 cm bijv.) zijn over het algemeen altijd duurder en verdienen extra aandacht of tijd voor het verwerken ervan.

Aanbod 60x60 cm keramische tuintegels

Wij hebben ruim 35 soorten keramische tuintegels van 60x60x2 cm en dat worden er ieder jaar weer meer! Naast de vele kleurcombinaties willen wij u er ook op attenderen dat de foto's van deze terrastegels in de meeste gevallen van 1 tegel zijn genomen. Dat geeft u een goed beeld van de kleurnuances. Echter heeft iedere soort meerdere 'tekeningen' aan tegels. Dus als u zou gaan voor de keramische tuintegel Aalsmeer dan krijgt u niet alleen de tegel die u op de foto ziet, maar diverse verschillende soorten! Wel kunt u uitgaan van de kleuren. Maar op de ene tegel kan dan bijvoorbeeld meer of minder witte strepen voorkomen, in het geval van de keramische tuintegel Aalsmeer. Hierdoor wordt uw terras niet eentonig en heeft het een natuurlijke uitstraling!

De keramische houtlook tegels geven in dat opzicht de diversiteit het beste weer

De voordelen van keramische tuintegels

Keramische tuintegels kennen tal van voordelen! Door de hardheid zullen er nauwelijks krassen ontstaan, deze tegels verkleuren niet, zijn licht van gewicht en maatvast! Vlekken trekken niet in de tegel dus ook de bbq kunt u met een gerust hart gebruiken! Dit alles maakt deze materiaalsoort enorm onderhoudsvriendelijk. Het verwerken vergt wel de nodige ervaring. Door de dikte van 2 cm moet de ondergrond goed opgebouwd worden zodat uw keramische tuintegels goed blijven liggen.

De beste tuintegel voor het dakterras

Zoals u hierboven al gelezen heeft, heeft de keramische tuintegel veel voordelen. Een van die voordelen is het in verhouding lichte gewicht per tegel of vierkante meter. Een keramische tegel van 2 cm dik weegt per vierkante meter namelijk maar 45 KG en hierdoor zijn de tegels uitermate geschikt voor een dakterras of balkon (belasting kan per dak verschillen en dient door een specialist uitgerekend te worden). De verwerking gebeurt tegenwoordig bijna altijd op verstelbare tegeldragers, waardoor er in de verwerking de nodige flexibiliteit ontstaat en een strak dakterras komt te liggen.

Een keramische tegel van 60x60x2 cm is de beste tuintegel voor het dakterras en dat heeft voornamelijk te maken met de maat in combinatie met de verwerking. Als de tegel op iedere hoek ondersteunt wordt door een tegeldrager, dan is dat afdoende voor het aanleggen van het dakterras. Neemt u een grotere tegel, bijvoorbeeld een tegel van 100x100x2 cm, dan dient u meer tegeldragers te gebruiken ter ondersteuning. Per saldo heeft u dan meer tegeldragers per vierkante meter nodig.

Heeft u vragen over het aantal tegeldragers per grootte keramische tuintegel? Neem dan gerust contact met ons op: 085 - 4891 132.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »