Pagina 1 van 1

Keramische terrastegels 45x90x2 cm

Deze moderne keramische terrastegels geven door de vorm en grootte van 45x90x2 cm een unieke uitstraling aan uw terras! Naast de rust die een grote keramische terrastegels creëert, kan de vorm u ook (optisch) een bredere tuin geven! Heeft u dus een smallere tuin, dan is een rechthoekige terrastegel zeker de moeite waard om te overwegen!

Het grote voordeel van keramische terrastegels

Een groot voordeel is wel het geringe onderhoud van de keramische tegel. Door de hardheid van de tegel krijgt vuil nauwelijks kans om zich te hechten. En mocht dat wel het geval zijn, dan kunt u uw terras eenvoudig met een hogedrukspuit afspuiten. Let daarbij wel op de voegen! Ook de bbq kunt u gerust uit de garage halen! Knoeit u nu per ongeluk een glas wijn of een vet speklapje? Geen probleem! Doe het rustig af en er zal geen vlek in deze tegels trekken. Een ander voordeel is dat dit materiaal niet verkleurt! Dat in tegenstelling tot betontegels en sommige natuursteen tegels. 

Laat een vakman uw keramische terrastegels verwerken

Als u geen ervaring heeft met het verwerken van keramische terrastegels dan raden wij u aan om niet zelf het terras te gaan leggen! Het leggen van deze tegels is beduidend anders dan het leggen van bijvoorbeeld betontegels van 6 cm dik. Met name door de dikte dient er meer aandacht besteed te worden aan de ondergrond. Zodra de ondergrond in orde is, dan verzekeren wij dat u voor de lengte in jaren kunt gaan genieten van uw terras!

Ons wordt wel eens om advies gevraagd en dat is ook logisch, maar daar doen wij geen uitspraken meer over. Er zijn meerdere manieren die stratenmakers en hoveniers gebruiken om de keramische terrastegel te verwerken. Het kan ook op meerdere manieren en er zijn meerdere producten om dat te bewerkstelligen. In het verleden zijn uitspraken en adviezen wel eens verkeerd geintepreteerd, waardoor er problemen achteraf ontstonden die toe te wijzen zijn aan een verkeerde verwerking. Hierdoor is ons beste advies ook: laat een specialist uw keramische terrastegels verwerken!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »