Proefstukjes tuintegels

Wij van Natuursteenvoordelig begrijpen heel goed dat het in sommige gevallen heel moeilijk is om uw terrastegels via het internet te bestellen. Zo goed als wij ook de productfoto's proberen te maken, het blijven toch foto's. Die geven u een zeer goed beeld, maar in het echt kan het toch ietsje afwijken.

Wij bieden u daarom de mogelijkheid om eerst een proefstukje van een tegel te bestellen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ook enkele soorten (waartussen u twijfelt) even naast elkaar leggen om het beste beeld te krijgen.

De voorwaarden voor een 'proefbestelling':
Laten we voorop stellen dat u zoveel monsters van tuintegels mag bestellen als dat u zou willen. Wij hebben wel een staffel toegevoegd aan de verzendkosten. Kortom:

  • Bestelt u 1 of 2 proefstukjes, dan kan dat als brievenbus brief / pakket verstuurd worden. Daar rekenen we € 4,50 voor.
  • Bestelt u 3 of 4 proefstukjes, dan wordt het verstuurd als pakketje dat niet door de brievenbus kan maar aangenomen dient te worden. Daar rekenen we € 6,50 voor.
  • De proefstukjes kosten € 0,75 per proefstukje.
  • Al deze kosten kunt u terug krijgen! Nadat u een proefbestelling heeft ontvangen, ontvangt u van ons een kortingscode met de waarde van uw proefbestelling (verzendkosten + aantal proefstukjes). Die kunt u bij een eventuele bestelling gebruiken en kost het u dus niets.
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »