Pagina 1 van 1

Keramische tuintegel 40x80x2 cm

Een keramische tuintegel 40x80x2 cm, kunt u vanaf nu bij ons bestellen! Deze grootformaat keramische tuintegels komen van een nieuwe leverancier, en hebben dezelfde A-keus kwaliteit die u van ons gewend bent. Al deze tuintegels hebben een zeer fijne structuur, die u de nodige grip opleveren tijdens de regenbuien in Nederland. Elke soort kent meerdere kleurnuances en tekeningen, waardoor een terras er natuurlijk, levendig en niet eentonig uitziet! Natuurlijk kunt ook van deze tuintegels een proefstukje bestellen!

Rechthoekige keramische tuintegel

Keramische tuintegels worden het meest verkocht met de maat 60x60 cm. Qua oppervlakte is deze tuintegel zelfs wat kleiner dan de standaard 60x60 tegel, maar het voordeel haalt u uit het rechthoekige formaat van deze keramische tuintegel. Vooral smalle tuinen zullen optisch breder lijken door een rechthoekige tuintegel! 

De voordelen van de keramische tuintegel

Ons assortiment keramiek tegels is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Dat heeft alles te maken met de vele voordelen van dit materiaal. Enkele voordelen zijn:

  • Deze tegels verkleuren niet;
  • Zeer hard, waardoor krassen geen vat hebben op de tegel;
  • Zeer geringe opname van vocht. Kortom, knoeit u eten en of drinken tijdens die gezellige bbq, GEEN PROBLEEM!
  • Maatvast;
  • Ongevoelig voor dooizouten;
  • Beste benadering van natuursteen, door de verschillende tekeningen en kleuren;
  • Meest onderhoudsvriendelijke tuintegel die u kunt krijgen.

De prijzen voor een keramische tuintegel liggen over het algemeen wat hoger. Maar daar staan dan natuurlijk wel bovenstaande voordelen tegenover. Natuurlijk begrijpen wij ook dat de prijs een belangrijk onderdeel is, waarop u uw keuze maakt. Echter, als u uw terras laat maken door een vakman en u gebruikt een keramische tuintegel daarvoor, dan kunt u er zeker van zijn dat u voor de komende jaren vooruit kan! Ook als u een ander formaat keramische tuintegel zoekt kunnen wij u verder helpen! 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »