Pagina 1 van 1

Basalt terrastegels

Hierboven vindt u de basalt terrastegels (G684) en de Vietnamese basalt gevlamd terrastegel die wij aanbieden. De basalt tegel met een gevlamde bewerking is veruit de meest populaire bewerking van deze tegel. Basalt terrastegels komt u ook met een gezoete bewerking tegen, echter door de hardheid en daardoor de lagere wateropname zal de tegel bij nat weer gladder zijn. Daarnaast hebben we ook nog een nieuwe bewerking van de basalt tegel. Dat is de gefrijnde versie van deze tegel en die hebben we alleen in de maat 60x60x3 cm.

Kenmerken van basalt terrastegels

Basalt is een zeer harde steensoort, waardoor deze tegels zeer krasvast zijn. De bewerkingen (gevlamd en gefrijnd) zorgen ervoor dat deze tegels niet zo snel glad worden bij nat weer en tegelijkertijd zullen eventuele beschadigingen of krasjes minder snel opvallen door de structuur. Basalt behoudt nagenoeg zijn kleur, waardoor u voor jaren onbezorgd kunt genieten van uw terras.

We hebben meer dan alleen basalt terrastegels

Basalt is een prijzige natuursteensoort. Daar heeft u dan ook wel een topkwaliteit tuintegel voor, met de nodige voordelen zoals hierboven omschreven. Als u dan toch de keuze heeft gemaakt om voor basalt terrastegels te gaan, dan is het zonde om dit te combineren met 'goedkope' producten die er eigenlijk niet bij passen. Uiteraard is dat afhankelijk van uw smaak en heeft uw budget daar ook mee te maken. Maar het mooiste is om de basis in dezelfde stijl af te werken. Wij hebben onder andere basalt vijverranden, traptreden en opsluitbanden in ons assortiment. Deze producten hebben allemaal de gevlamd en geborstelde bewerking gehad, waardoor ze 1 op 1 hetzelfde zijn als de basalt gevlamd terrastegel. Twijfelt u nog over de basalt terrastegels bestel dan nu snel een proefstukje en maak de goede keuze!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »