*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Natuursteen vijverranden / afdekplaten

Misschien is vijverrand niet altijd het goede woord, want onze natuursteen ‘vijverranden’ kunnen natuurlijk op zeer veel manieren gebruikt worden. Door de rondom afwerking kunt u een vijverrand op alle plaatsen in het zicht gebruiken. Met een rondom afwerking bedoelen we dat de zijkanten net zoals de bovenkant afgewerkt is. Bij een terrastegel worden de zijkanten gezaagd omdat die natuurlijk niet in het zicht zitten.

Soorten natuursteen vijverranden

Bij Natuursteenvoordelig kunt u terecht voor uw basalt, Chinees hardsteen en graniet vijverranden! Van deze soorten hebben we ook hoekstukken in ons assortiment, waardoor u op de meest fraaie manier een hoek om kunt gaan. Alle vijverranden zijn een meter lang en 3 cm dik. Qua breedte hebben we meerdere opties. Per product kunt u bekijken welke maten vijverrand er beschikbaar zijn.

Afdekplaten voor een muurtje of border

Inderdaad een vijverrand kun je ook gewoon gebruiken als afdekplaat voor een muur of als zitgedeelte van een bankje. Of natuurlijk gewoon als traptrede. Kortom de vijverrand kunt u op zeer veel manieren gebruiken!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »