Levertijd en transportkosten

Levertijd

Wij trachten uw bestelling binnen 2 tot 7 werkdagen te leveren (weekenden niet meegerekend), geteld vanaf de dag na de bestelling (indicatie).

Let op! Bij ieder product staat de levertijd aangegeven (indicatie). Dat kan dus ook een aangepaste levertijd zijn. 95% van ons assortiment kunnen we binnen 2-7 werkdagen uitleveren, mits voorradig uiteraard. In sommige gevallen zijn we ook afhankelijk van andere toeleveranciers (MBI bijv.) en/of transporteurs die de levertijd kunnen vertragen. Producten van derden zullen over het algemeen altijd een iets langere levertijd hebben dan ons eigen assortiment dat doorgaans binnen 2-7 werkdagen geleverd kan worden.

Heeft u vragen over de levertijd van uw eventuele bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Per mail via [email protected] of per tel.: 085 489 11 32

Bezorgdatum

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze direct in behandeling genomen. Alleen als u voor de betaalmethode 'vooruitbetalen via bank' heeft gekozen, zullen wij wachten op uw betaling voorts uw order in behandeling wordt genomen.

Zodra uw bestelling klaargezet is en opgenomen in de planning, zullen we de bezorgdag met een tijdsindicatie doorgeven. Dat gebeurd per E-mail. Houdt uw E-mail dus in de gaten in de dagen na het plaatsen van uw bestelling. Soms kan de mail in de map 'ongewenste email' terecht komen. Kijk daar dus ook altijd even, om de bezorgdag niet te missen.

De levering 

Het zal u niet verbazen dat onze natuursteen producten met zwaar transport worden geleverd. Dat betekent een grote vrachtwagen met kooiaap om uw bestelling te lossen. Hiervoor is natuurlijk de nodige ruimte nodig. De chauffeur zal uw bestelling lossen tot aan de eerste drempel. Waar die ‘eerste drempel’ ligt, wordt door de chauffeur ter plaatse beoordeeld. Normaal gesproken zal dit gewoon vooraan op de oprit zijn.

Bent u niet zeker van de losmogelijkheden bij u? Stuur ons even een mailtje met enkele foto’s van de situatie waar u uw bestelling gelost zou willen hebben. (Vermeld in de mail uw ordernummer).

Indien u voor betaalmethode ‘onder rembours’ heeft gekozen, dient u alleen nog af te rekenen aan de chauffeur. Lees hier meer over deze betaalmethode.

Transportkosten Nederland

Indien een product een offerte aanvraag formulier toont, kan het zijn dat er afwijkende transportkosten en voorwaarden gelden. Dit zal altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden.

Voor producten die u gewoon via de shop kan bestellen geldt:

Wij hanteren de volgende transportkosten (Waddeneilanden op aanvraag):

  1. Orders met een orderbedrag boven de € 950 worden altijd gratis geleverd;
  2. Voor orders onder de € 950, met een gewicht van 0 tot 750 KG, wordt € 90 transportkosten in rekening gebracht;
  3. Voor orders onder de € 950, met een gewicht van 750 KG of meer, wordt € 115 transportkosten in rekening gebracht.

Het zal u niet verbazen dat onze natuursteen tuinproducten met zwaar transport vervoerd moeten worden. Daar gelden nu eenmaal andere tarieven voor dan u misschien gewend bent van andere webshops. Toch proberen wij deze kosten tot het minimum te beperken en proberen u een zo scherp mogelijk voorstel te doen voor wat betreft de transportkosten. Bij Natuursteenvoordelig hebben wij het daarom opgesplitst voor u. Misschien minder overzichtelijk in eerste instantie maar u bent wel voordeliger uit.

Zoals u ziet gaat regel 1 boven al het andere! Kortom heeft u een orderbedrag boven de € 950, dan betaalt u geen transportkosten.

Voor orderbedragen onder de € 950, kennen wij 2 tarieven. Stel u heeft een kleine bestelling van vijverranden, palissades, steenstrips of stapelblokken en het gewicht van die bestelling komt niet boven de 750 KG, dan vinden wij € 115 niet in verhouding staan tot de bestelling. Daarom hebben wij die staffel aangebracht. Overigens vindt u bij al onze producten een afbeelding met de gewichten van het product per verkoopeenheid.

Transportkosten voor onze Belgische klanten

Voor leveringen naar België worden andere transporteurs ingeschakeld. Helaas kunnen wij daardoor geen staffels aanbrengen en ligt de prijs wat hoger. Vanaf € 1150 wordt uw bestelling gratis thuis afgeleverd. Komt uw ordertotaal daar niet boven dan rekenen wij € 125.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »