Levertijd en transportkosten

Levertijd

Wij trachten uw bestelling binnen 5-7 werkdagen te leveren, geteld vanaf de dag na de bestelling. Toch kan het in sommige gevallen een dag of twee extra in beslag nemen.

Bezorgdatum

Nadat u een bestelling bij ons geplaatst heeft, zullen wij contact met u opnemen om de leverdatum door te geven. Aangezien wij met diverse transporteurs werken, kan het zijn dat u in sommige gevallen een track en trace code van ons ontvangt. Als dat niet het geval is, dan kunt u op de dag van levering contact met ons opnemen, zodat wij u een tijdsindicatie kunnen geven. Daarnaast kunnen wij doorgeven dat de chauffeur u een uur voor levering moet bellen, zodat u niet voor langere tijd aan huis gebonden bent.

De levering 

Het zal u niet verbazen dat onze natuursteen producten met zwaar transport worden geleverd. Dat betekent een grote vrachtwagen met kooiaap om uw bestelling te lossen. Hiervoor is natuurlijk de nodige ruimte nodig. De chauffeur zal uw bestelling lossen tot aan de eerste drempel. Waar die ‘eerste drempel’ ligt, wordt door de chauffeur ter plaatse beoordeeld. Normaal gesproken zal dit gewoon op de oprit zijn.

Bent u niet zeker van de losmogelijkheden bij u? Stuur ons even een mailtje met enkele foto’s van de situatie waar u uw bestelling gelost zou willen hebben. (Vermeld in de mail uw ordernummer).

Indien u voor betaalmethode ‘onder rembours’ heeft gekozen, dient u alleen nog af te rekenen aan de chauffeur. Let op! U kunt alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur.

Transportkosten

Wij hanteren de volgende transportkosten (Nederland):

  1. Orders met een orderbedrag boven de € 950 worden altijd gratis geleverd;
  2. Voor orders onder de € 950, met een gewicht van 0 tot 750 KG, wordt € 45 transportkosten in rekening gebracht;
  3. Voor orders onder de € 950, met een gewicht van 750 KG of meer, wordt € 75 transportkosten in rekening gebracht.

Het zal u niet verbazen dat onze natuursteen tuinproducten met zwaar transport vervoerd moeten worden. Daar gelden nu eenmaal andere tarieven voor dan u misschien gewend bent van andere webshops. Toch proberen wij deze kosten tot het minimum te beperken en proberen u een zo scherp mogelijk voorstel te doen voor wat betreft de transportkosten. Bij natuursteenvoordelig hebben wij het daarom opgesplitst voor u. Misschien minder overzichtelijk in eerste instantie maar u bent wel voordeliger uit.

Zoals u ziet gaat regel 1 boven al het andere! Kortom heeft u een orderbedrag boven de € 950, dan betaalt u geen transportkosten.

Voor orderbedragen onder de € 950, kennen wij 2 tarieven. Stel u heeft een kleine bestelling van vijverranden, palissades, steenstrips of stapelblokken en het gewicht van die bestelling komt niet boven de 750 KG, dan vinden wij € 75 niet in verhouding staan tot de bestelling. Daarom hebben wij die staffel aangebracht. Overigens vindt u bij al onze producten een afbeelding met de gewichten van het product per verkoopeenheid.

Transportkosten voor onze Belgische klanten

Voor leveringen naar België worden andere transporteurs ingeschakeld. Helaas kunnen wij daardoor geen staffels aanbrengen en ligt de prijs wat hoger. Vanaf € 1150 wordt uw bestelling gratis thuis afgeleverd. Komt uw ordertotaal daar niet boven dan rekenen wij € 95.