Flagstones Multicolor 2-4 cm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
Prijs per m2
Hoeveel heeft u nodig?
Verkoopeenheden:
(Kan per stuk,doos of pallet zijn)
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€52,50
Prijs per m² (afgerond):
€52,50
Gewicht per stuk
60 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Flagstones geven uw tuin en terras een speels en levendig karakter. Deze mulitcolor flagstones bevatten kleuren als geel / grijs / blauwgrijs / 'paars' / bruin / roestkleurig enz. 
 
Let op! Zoals aangegeven kan de dikte van de flagstones variëren. Dit heeft als gevolg dat de hoeveelheid vierkante meters op de pallet ook iets kan variëren. In dit geval moet u rekenen met een belading van ongeveer 23-25 m2. Daarnaast kan de manier van verwerken ook invloed hebben op het totale oppervlak. Dat heeft dan te maken met de grootte van de voegen. Gaat u het heel strak in elkaar 'puzzelen', dan kan het zijn dat u minder vierkante meters kan betegelen. In principe worden de flagstones op pallets geleverd van ongeveer 1 x 1 meter. Iedere laag staat dan ook voor ongeveer 1 vierkante meter. Daarop afgaand kunt u ook zien welke grootte van voegen u zou moeten hanteren om tot het gewenste oppervlak te komen.

Verwerking van flagstones

Zorg er altijd voor dat u tegels willekeurig uit alle kratten gebruikt. Werk dus niet krat voor krat op. Wanneer u de tegels willekeurig legt ontstaat uiteindelijk het mooiste resultaat, omdat alle kleurtekeningen door elkaar liggen. Als u uw bestrating in cement legt, gebruik dan een kalkloze cement. Kalk kan door de tegel naar boven komen, wat kan resulteren in een witte waas over de tegels.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »