Basalt split 16-32 mm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€110,00
Gewicht per stuk
700 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Grove, donkere basalt split van 16-32 mm die uitzonderlijk geschikt is voor aankleding van perkjes in uw tuin. De grotere maat split is minder geschikt voor looppaden en opritten, daar het minder prettig loopt.

Verbruik

Met 700 kilo kunt u ongeveer 9 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt.

Opmerking:

Grind en splitsoorten krijgen altijd een maataanduiding mee. Dat zijn gemiddelden en er kunnen dus ook kleinere of iets grovere fracties tussen zitten.

Donkere split

Een donkere split kan voor een mooi contrast zorgen als u een lichte natuursteen tuintegel heeft liggen in uw tuin. Hierdoor springen de perkjes/borders er nog meer uit. Basalt split is erg donker, maar neutraal van kleur en kan dus prima gecombineerd worden. 

Transportkosten grind en split

In beginsel willen we alle bestellingen tegen de gecommuniceerde transporttarieven uitleveren. Echter, als uw bestelling alleen uit grind /split bestaat, in combinatie met een 'ongunstig' gelegen afleveradres, kan het zijn dat we de transportkosten moeten aanpassen. Uiteraard kunt u ons vooraf contacteren om dit na te vragen. Mocht u de bestelling al geplaatst en betaald hebben, zullen we u een voorstel doen om bij te betalen of u kunt de order annuleren. Natuurlijk krijgt u uw geld dan teruggestort.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »