Boomschors Grove den (denneboomschors)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€42,50 €47,50
Gewicht per stuk
400 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Bent u op zoek naar een goedkope bodembedekker voor in de tuin? Dan is onze boomschors grove den (denneboomschors) een uitstekende optie! Boomschors kan u op vele manieren van dienst zijn in de tuin, die u meer tijd geven om te genieten van uw tuin. Met een voldoende dikke laag boomschors (ca. 10 cm dik) biedt u onkruid namelijk voldoende weerstand om het tot een minimum te beperken. Wel zo prettig toch?!

Hoeveel boomschors heeft u nodig?

Dat is heel eenvoudig uit te rekenen! Bepaal voor hoeveel vierkante meter u boomschors nodig heeft. Daarna moet u bepalen welke laagdikte u globaal wil aanhouden. Wij adviseren over het algemeen aan laagdikte van 10 cm aan. Voorbeeld:

- 20 m2 tuin wil ik bedekken met boomschors en hanteer de aanbevolen laagdikte van 10 cm.

- Dan moet de volgende rekensom uitvoeren: 20 m2 x 0,1 = 2. Dat betekent dat u 2 kuub oftewel 2 m3 boomschors nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

Kenmerken boomschors grove den

Fractie / grootte: 15-40 mm

Levensduur: ca. 2-4 jaar

Kleur: boomschors grove den is bruin, beige, donkerrood van kleur

Gebruik: tussen borders en planten / als looppad / rondom speelplaatsen door de goede valdemping etc.

Verwerking: zorg dat u met een egale en 'schone' grond begint. Heeft u dus een bestaand perkje dat u wil voorzien van boomschors, zorg dan eerst dat het onkruid verwijderd wordt. Vervolgens moet u bepalen hoe dik de laag boomschors moet zijn. Wij raden een laag van 10 cm aan om onderstaande voordelen te ervaren. Uiteraard kunt u met een dunnere laag boomschors ook het gewenste beeld verkrijgen, echter zal het onkruid bijvoorbeeld sneller door de boomschors heen kunnen komen. Gebruikt u de boomschors als looppad, dan raden wij aan om eerste gebruik te maken van anti worteldoek om vervolgens een laag aan te brengen van 10 cm boomschors.

Voordelen: natuurlijk decoratie, onkruidwerend, goede isolatie voor uw planten tijdens een vorstperiode, in de zomer beschermt de boomschors de grond tegen uitdroging, goede valdemping.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »