Boomschors Grove den (denneboomschors)

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€59,50
Gewicht per stuk
400 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Bent u op zoek naar een goedkope bodembedekker voor in de tuin? Dan is onze boomschors grove den (denneboomschors) een uitstekende optie! Boomschors kan u op vele manieren van dienst zijn in de tuin, die u meer tijd geven om te genieten van uw tuin. Met een voldoende dikke laag boomschors (ca. 10 cm dik) biedt u onkruid namelijk voldoende weerstand om het tot een minimum te beperken. Wel zo prettig toch?!

Hoeveel boomschors heeft u nodig?

Dat is heel eenvoudig uit te rekenen! Bepaal voor hoeveel vierkante meter u boomschors nodig heeft. Daarna moet u bepalen welke laagdikte u globaal wil aanhouden. Wij adviseren over het algemeen aan laagdikte van 10 cm aan. Voorbeeld:

- 20 m2 tuin wil ik bedekken met boomschors en hanteer de aanbevolen laagdikte van 10 cm.

- Dan moet de volgende rekensom uitvoeren: 20 m2 x 0,1 = 2. Dat betekent dat u 2 kuub oftewel 2 m3 boomschors nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

Kenmerken boomschors grove den

Fractie / grootte: 15-40 mm

Levensduur: ca. 2-4 jaar

Kleur: boomschors grove den is bruin, beige, donkerrood van kleur

Gebruik: tussen borders en planten / als looppad / rondom speelplaatsen door de goede valdemping etc.

Verwerking: zorg dat u met een egale en 'schone' grond begint. Heeft u dus een bestaand perkje dat u wil voorzien van boomschors, zorg dan eerst dat het onkruid verwijderd wordt. Vervolgens moet u bepalen hoe dik de laag boomschors moet zijn. Wij raden een laag van 10 cm aan om onderstaande voordelen te ervaren. Uiteraard kunt u met een dunnere laag boomschors ook het gewenste beeld verkrijgen, echter zal het onkruid bijvoorbeeld sneller door de boomschors heen kunnen komen. Gebruikt u de boomschors als looppad, dan raden wij aan om eerste gebruik te maken van anti worteldoek om vervolgens een laag aan te brengen van 10 cm boomschors.

Voordelen: natuurlijk decoratie, onkruidwerend, goede isolatie voor uw planten tijdens een vorstperiode, in de zomer beschermt de boomschors de grond tegen uitdroging, goede valdemping.

Transportkosten grind en split

In beginsel willen we alle bestellingen tegen de gecommuniceerde transporttarieven uitleveren. Echter, als uw bestelling alleen uit grind /split /boomschors bestaat, in combinatie met een 'ongunstig' gelegen afleveradres, kan het zijn dat we de transportkosten moeten aanpassen. Uiteraard kunt u ons vooraf contacteren om dit na te vragen. Mocht u de bestelling al geplaatst en betaald hebben, zullen we u een voorstel doen om bij te betalen of u kunt de order annuleren. Natuurlijk krijgt u uw geld dan teruggestort.

Kees Geplaatst op 21 Maart 2019 at 12:22

Goede bodembedekker die het onkruid mooi weert. Wij hebben dit mee besteld met terrastegels om zo de gratis levering te krijgen. Achteraf dus ideaal voor diverse perkjes, want ik ben niet zo van het onkruid trekken iedere week.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »