Flagstones Brasil White kwartsiet 2,5 - 4 cm dik

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Levertijd op aanvraag
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Offerte aanvragen
* Verplichte velden
Flagstones geven uw tuin en terras een speels en levendig karakter. Deze Brasil White flagstones zijn overwegend gebroken wit en beige, maar kan ook bruine en zandgele nuances bevatten.
 
*Op de foto's ziet u 'witte stippen'. Dat zijn regendruppels die op de tegels zijn gevallen terwijl er het nodige stof op ligt. 
 
Let op! Iedere krat heeft 20 m2 aan flagstones. Iedere laag in die krat staat voor 1 vierkante meter en hieruit kunt u dus ook opmaken welke voegbreedtes ongeveer aangehouden dienen te worden. Gaat u de flagstones strak in elkaar puzzelen, dan kan het zomaar zijn dat u geen 20 m2 kunt betegelen. Misschien maar 16 m2. Bij het verwerken van de flagstones moet hier rekening mee gehouden worden.
 
Verbruik per m2: circa 4-9 stuks.
 
Prijsindicatie: € 64,50 per m2 incl. BTW.

Verwerking van flagstones

Zorg er altijd voor dat u tegels willekeurig uit alle kratten gebruikt. Werk dus niet krat voor krat op. Wanneer u de tegels willekeurig legt ontstaat uiteindelijk het mooiste resultaat, omdat alle kleurtekeningen door elkaar liggen. Als u uw bestrating in cement legt, gebruik dan een kalkloze cement. Kalk kan door de tegel naar boven komen, wat kan resulteren in een witte waas over de tegels.

In alle gevallen adviseren we om een vakman uw flagstones te laten leggen.

Offerte Flagstones Brasil White

Bent u op zoek naar deze unieke Brasil White flagstones? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de prijzen. De volgende informatie hebben we nodig:

- Hoeveel m2 Brasil White Flagstones heeft u nodig?

- Waar zou het geleverd moeten worden?

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »