Graniet Lichtgrijs Kinderkoppen 10 x 10 x 8 centimeter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
10 x 10 x 8 centimeter
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks (tegels):
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€525,00
Prijs per m² (afgerond):
€72,92
Gewicht per stuk
1555 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Graniet lichtgrijs kinderkoppen worden per kist van 7,2 m2. U kunt eenvoudig het aantal kratten invullen in de rekenmodule. De kinderkoppen hebben een afmeting van 10x10 centimeter en zijn 8 centimeter hoog. De gevlamde bewerking aan de bovenzijde geven de kinderkoppen een ruw oppervlak.

Graniet lichtgrijs kinderkoppen voor de oprit

Kinderkoppen kunt u uitstekend gebruiken voor de oprit. Het formaat van de kinderkoppen zorgt ervoor dat deze niet 'kapot' gereden worden, zoals dat wel bij tegels van 3 cm dik het geval is. Maar de kinderkoppen zijn van de steen soort graniet lichtgrijs G603. We hebben hier ook een ruim assortiment van tegels, vijverranden, palissades en traptredes van. 

Verwerking van graniet lichtgrijs

Zorg er altijd voor dat u kinderkoppen willekeurig uit alle kratten gebruikt. Werk dus niet krat voor krat op. Wanneer u de kinderkoppen willekeurig legt ontstaat uiteindelijk het mooiste resultaat, omdat alle kleurtekeningen door elkaar liggen. Als u uw bestrating in cement legt, gebruik dan een kalkloze cement. Kalk kan door de kinderkoppen naar boven komen, wat kan resulteren in een witte waas over de kinderkoppen graniet lichtgrijs.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »