Kera Quatro Castello Terra 60x60x4 cm (keramiek + beton 1+3 cm)

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
60x60x4 cm
Hoeveel heeft u nodig?
Verkoopeenheden:
(Kan per stuk,doos of pallet zijn)
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€21,42
Prijs per m² (afgerond):
€59,50
Gewicht per stuk
31,5 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Bij de Kera Quatro tuintegels worden de voordelen van keramiek gecombineerd met de solide basis van beton. De tegels bestaan uit een keramische toplaag van 1 cm dik met een betonnen onderlaag van 3 cm welke samen zijn verlijmd tot een geheel. De tegel is samen dus 4 cm dik. 

Kwaliteitsproduct van en met MBI

MBI is met de geoceramica serie marktleider en innovator op het gebied van de combi tuintegels (keramiek + beton). De kennis die zij hebben en de kwaliteit die zij leveren heeft ertoe geleid om de door hen de Kera Quatro serie te laten produceren. Kortom, dit zijn unieke tuintegels met dezelfde kwaliteiten als de welbekende geoceramica serie.

Voordelen van keramiek tuintegels

Keramiek kent vele voordelen en om er maar een paar te noemen:

- De tegels verkleuren niet;

- Keramiek is hard afgebakken waardoor krassen praktisch niet kunnen ontstaan (normaal gebruik);

- De tegels zijn uiterst maatvast;

- Door de hardheid trekt er niets in de tuintegels. Hierdoor zijn de tegels zeer onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden.

Het vervaardigen van keramische tuintegels is qua proces en materiaal vele malen duurder dan dat van betontegels. Hierdoor zijn er keramische tegels van 1 cm dik (voor binnen), 2 cm dik en 3 cm dik voor buiten. Door deze geringere dikte kunnen keramische tuintegels van 2 of 3 cm dik niet zo in het zand verwerkt worden. Het is praktisch onmogelijk om op die manier een stabiel terras te creëren. 

Het grote voordeel van beton is de lage prijs EN de constructieve stevigheid, die op deze manier de basis vormt voor deze serie Kera Quatro tuintegels 60x60x4 cm. De perfecte combinatie dus!

Bestel een proefstukje

Twijfelt u over de kleur of structuur? Bestel dan eenvoudig een proefstukje van ongeveer 10x10 cm. Op die manier kunt u thuis een goede indicatie krijgen.

Zoals hierboven al uitgelegd is, is de keramische toptegel 1 cm dik en dat is dan ook hetgeen we versturen. De betonnen basis wordt dus niet verstuurd.

Hieronder treft u het betreffende proefstukje aan bij de gerelateerde producten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »