Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Grote keramische tegels voor de tuin van 75x75x2 cm

Deze groot formaat keramische tegels zijn nieuw in ons assortiment! Door het formaat kunt u een nog rustigere en ruimere uitstraling creëren. We hebben 3 kleuren te weten Ardenne, creme en duinzand. Voor de rest zijn de tegels qua bewerkingen en oppervlakte identiek aan elkaar.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tuintegels hebben zoveel voordelen, dat er bijna geen redenen zijn om ze niet te kopen! Enkele voordelen op een rijtje;

  • Kleurvast. Keramiek tegels verkleuren niet door weersinvloeden.
  • Maatvast.
  • Voorzien van anti slip profiel. Dus ook voldoende grip bij nat regenweer.
  • krasvast. Door de hardheid van de tegel, zullen er geen krassen ontstaan op de tegel (normaal gebruik).
  • Zeer geringe wateropname (komt door de hardheid). Dit geeft nog meer voordelen dan alleen de weerstand tegen krassen. Zo kunt u in de winterperiode met een gerust hart zout strooien. De keramische tegels zijn ongevoelig voor dooizouten. Maar denk ook aan die gezellige barbecue in de zomer. Een glas wijn knoeien of vetspetters zullen niet in de tegels trekken! Vuil, algen of mos zullen zich maar moeilijk hechten aan de tegels. Vies zullen alle tegels worden, maar de keramische terrastegels zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Gebruik gewoon een hogedrukspuit en een bezem en klaar is kees! Geen dure impregneringsmiddelen of schoonmaakmiddelen, gewoon met water. Zorg wel dat u de voegen ontziet, als u een hogedrukspuit gaat gebruiken!
  • Kortom, een zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijke terrastegel!

Keramische tegels gaan jaren en jaren mee!

Al die voordelen, zijn er geen nadelen op te noemen dan? Eigenlijk niet, maar u moet wel enkele dingen weten. Keramische tegels (A-keus) zijn van zichzelf al wat prijziger. Ook het verwerken ervan zal duurder zijn dan bijvoorbeeld betontegels. Dit heeft te maken met de ondergrond, waar meer aandacht en tijd aan besteedt dient te worden. Dit kunt u ook het beste overlaten aan een ervaren hovenier of stratenmaker. Als u dat doet, dan verzekeren wij u dat u voor jaren kunt genieten van uw terras van keramische tegels!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »