COTTO D'ESTE Keramische tegel houtlook Beige 120x30x2 cm
Keramische tegel houtlook Beige 120x30x2 cm
Keramische terrastegel van 30x120 centimeter! Super design en door de bewerkingen lijkt het net op een echte parketvloer.

€23,75

Informatie
COTTO D'ESTE Keramische tegel houtlook Greywash 120x30x2 cm
Keramische tegel houtlook Greywash 120x30x2 cm
Keramische parkettegel van 30x120 centimeter. Uitgevoerd in de populaire greywash teint. Door de structuur lijkt deze tegel net op echt hout.

€23,75

Informatie
COTTO D'ESTE Keramische tegel houtlook Donker 120x30x2 cm
Keramische tegel houtlook Donker 120x30x2 cm
Donkere uitvoering van het keramisch parket. De maat van 30x120 centimeter benadrukt nog eens extra de echte look and feel van hout.

€23,75

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Keramische tuintegels met een houtlook uitstraling

De laatste trend op het gebied van de keramische tuintegels, zijn de tegels met een houtlook uitstraling. We hebben in de maat 120x30x2 cm 3 kleurvarianten in ons assortiment (beige, grey wash en donker). Iedere kleur tegel heeft verschillende tekeningen met noesten, net zoals u bij echt hout ook kan tegenkomen. Naast een basis kleur, zitten er binnen dezelfde kleur ook verschillende tinten (zie foto bij de beige houtlook tegel). Op deze manier wordt het natuurlijke effect compleet gemaakt. Het oppervlak van de houtlook tegels zijn daarnaast voorzien van een structuur, waardoor de tegels niet glad worden. Kortom een vernieuwende en moderne terrastegel!

Verouderde en verweerde houtlook tuintegels

Vanaf heden hebben we een nieuwe set van 3 soorten verouderde houtlook tuintegels. Deze tegels zijn nog iets groter (40x120x2 cm) en hebben echt een verweerde look. Alsof het jarenlang buiten heeft gelegen. Met deze keramische houtlook tegels heeft u een zeer aparte tegel, met een natuurlijk uitstraling en toch de voordelen van keramiek.

Bekijk deze verouderde houtlook keramiek tegels hier.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »