Traptrede Chinees Hardsteen 100x35x15 cm anti-slip

Levertijd:
Levertijd op aanvraag
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
100 x 35 x 15 centimeter
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€84,95
Gewicht per stuk
137 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Naast deze traptrede Chinees hardsteen, hebben wij ook losse treden met stootborden van Chinees hardsteen. Hierdoor kunt u een trede met overstek creëren! Bekijk hier de strakke variant.

Chinees hardsteen is een zeer populaire natuursteensoort in Nederland. Naast tegels, palissades, opsluitbanden en vijverranden hebben we dus ook traptredes in ons assortiment. Chinees hardsteen of Blue Moon zal in de loop van de tijd vergrijzen door weersinvloeden.

Chinees hardsteen

Chinees hardsteen is een kalksteen met een relatief hoge dichtheid. Dit betekent dat kalksteen in verhouding tot andere steensoorten zwaarder per m3 is. Houd bij het leggen en plaatsen van traptredes rekening met het gewicht. Een traprede van 100x35x15 cm weegt al snel tussen de 130 en 150 kg afhankelijk van de steensoort.

Voornaamste reden voor de populariteit van deze steensoort is de prijs en de enorme keuze in maat en bewerkingen. De meest gebruikte term voor deze steensoort is Chinees hardsteen, maar deze steensoort kom je ook veel tegen met de volgende benamingen:

  • Chinese hardsteen
  • Spotted blue
  • Blue stone
  • Blauwsteen
  • Blue moon

Kenmerken / voordelen van Chinees hardsteen

  • Goedkopere soort natuursteen
  • Vergrijst
  • Vlekken trekken er snel in, echter na verloop van tijd zullen deze vlekken uit de tegel trekken
  • Keuze uit diverse afwerkingen zoals gezoet met facet, getrommeld of gevlamd / gebrand
  • Veel maten beschikbaar

Naast de vele maten van de tegels hebben we dus ook een uitgebreid assortiment van Chinees hardsteen. Door de neutrale kleur kunt u chinees hardsteen goed combineren met grind en split in de tuin. Hoogteverschillen creëren in de tuin of heeft u juist hoogteverschillen in de tuin dan kunt u deze mooi overbruggen met een traptrede chinees hardsteen.

Nette traptrede die mooi aansluit bij ons terras van chinees hardsteen. In verhouding vind ik ze duur, maar ja het is wel wat materiaal natuurlijk en ik heb deze trede overigens nergens goedkoper gevonden. De antislip strook is ook mooi en goed natuurlijk. Mijn complimenten nog voor de snelle levering en nalevering, nadat bleek dat er eentje beschadigd was!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »