Traptrede Chinees Hardsteen 100x35x15 cm anti-slip

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Formaat
100 x 35 x 15 centimeter
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€93,50 €97,50
Gewicht per stuk
137 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Zoals op de foto zichtbaar is, heeft deze traptrede aan één zijde een gebouchardeerde antislip strook. Maar mocht u dat niet mooi vinden, dan is het ook mogelijk om de trede om te draaien. Hij is namelijk rondom afgewerkt, waardoor u de anti slip strook naar onder kan leggen.

Naast deze massieve traptrede van Chinees hardsteen, hebben wij ook losse treden met stootborden van Chinees hardsteen. Hierdoor kunt u een trede met overstek creëren! Bekijk hier de strakke variant.

Chinees hardsteen is een zeer populaire natuursteensoort in Nederland. Naast tegels, palissades, opsluitbanden en vijverranden hebben we dus ook traptreden in ons assortiment. Chinees hardsteen of Blue Moon zal in de loop van de tijd vergrijzen door weersinvloeden.

Chinees hardsteen

Chinees hardsteen is een kalksteen met een relatief hoge dichtheid. Dit betekent dat kalksteen in verhouding tot andere steensoorten zwaarder per m3 is. Houd bij het leggen en plaatsen van traptredes rekening met het gewicht. Een traprede van 100x35x15 cm weegt al snel tussen de 130 en 150 kg afhankelijk van de steensoort.

Voornaamste reden voor de populariteit van deze steensoort is de prijs en de enorme keuze in maat en bewerkingen. De meest gebruikte term voor deze steensoort is Chinees hardsteen, maar deze steensoort kom je ook veel tegen met de volgende benamingen:

  • Chinese hardsteen
  • Spotted blue
  • Blue stone
  • Blauwsteen
  • Blue moon

Kenmerken en voordelen van Chinees hardsteen

  • Vergrijst
  • Vlekken trekken gemakkelijk in het Chinees hardsteen, echter na verloop van tijd zullen deze vlekken er ook weer uit trekken.

Door de neutrale kleur kunt u chinees hardsteen goed combineren met grind en split in de tuin. Hoogteverschillen creëren in de tuin of heeft u juist hoogteverschillen in de tuin dan kunt u deze mooi overbruggen met een traptrede chinees hardsteen.

Houdt rekening met de maattolerantie bij natuursteen. In de lengte en breedte kan dat plus en min 2 mm zijn t.o.v. de opgegeven maat en in de dikte 3 mm. Kleine afwijkingen kunt u prima opvangen door gebruik te maken van een voeg, waar dikteverschillen eenvoudig rechtgetrokken kunnen worden met de ondergrond. Lees hier meer over de maattolerantie bij natuursteen.

Tom Geplaatst op 2 April 2019 at 09:29

Een natuurstenen trede ziet er toch wel net even wat gaver uit dan een beton trede. Blij met onze keuze, zeker in combinatie met de tegels! gr Tom en Lisa

Geert Geplaatst op 25 Maart 2019 at 15:39

Goed afgewerkt en snel geleverd. Qua prijs heel scherp. Groeten Geert

Dennis Geplaatst op 20 April 2016 at 15:49

Nette traptrede die mooi aansluit bij ons terras van chinees hardsteen. In verhouding vind ik ze duur, maar ja het is wel wat materiaal natuurlijk en ik heb deze trede overigens nergens goedkoper gevonden. De antislip strook is ook mooi en goed natuurlijk. Mijn complimenten nog voor de snelle levering en nalevering, nadat bleek dat er eentje beschadigd was!

4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »