Natuursteenvoordelig Graniet Tegel G654 Antra Gevlamd
Graniet Tegel G654 Antra Gevlamd
De graniet tegel antra G654 gevlamd is een populaire tegel. Door zijn bewerking is deze tegel erg mooi van kleur en heeft hij tegelijkertijd een ruwer oppervlak voor een goed anti slip profiel.

€9,40

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Lichtgrijs Gevlamd
Graniet Tegel Lichtgrijs Gevlamd
Deze graniet tegel lichtgrijs is gevlamd. Hierdoor heeft de tegel een ruwe structuur en wordt dus niet glad. Deze tegel is ook wel bekend als graniet G603.

€6,10

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet tegel Impala gevlamd en geborsteld
Graniet tegel Impala gevlamd en geborsteld
De graniet tegel zwart, ook wel Chinese impala genoemd, is de bij ons de donkerste granietsoort in het assortiment.

€13,85

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Antra Gefrijnd 60 x 60 x 3 cm
Graniet Tegel Antra Gefrijnd 60 x 60 x 3 cm
Graniet tegel antra in de maat 60x60 cm. Als bewerking is deze tegel gefrijnd, waardoor die een ruwe structuur heeft.

€15,95

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Lichtgrijs Gevlamd/geborsteld
Graniet Tegel Lichtgrijs Gevlamd/geborsteld
De graniet G603 tuintegel is gevlamd en geborsteld. Door deze bewerkingen heeft deze tegel een mooie structuur. De getoonde prijzen zijn per stuk en derhalve ook zo te bestellen.

€8,40

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Gneiss Gevlamd/geborsteld
Graniet Tegel Gneiss Gevlamd/geborsteld
Deze graniet tegel gneiss kunt u per tegel bestellen! De prijs is dus ook per tegel.

€16,50

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Antra Gevlamd/geborsteld
Graniet Tegel Antra Gevlamd/geborsteld
De graniet tuintegel G654 heeft een licht antraciet kleur met een vleugje grijs/blauw er doorheen. Door de gevlamd/geborstelde bewerkingen heeft deze tegel een ruwe structuur die niet glad wordt.

€12,50

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Geel Gebouchardeerd
Graniet Tegel Geel Gebouchardeerd
De graniet tegel geel gebouchardeerd is een tegel die letterlijk bewerkt is met een hamer. Graniet geel gebouchardeerd is verkrijgbaar in twee maten, 30x60 cm en 40x60 cm. Beide soorten zijn 3 cm dik.

€8,50

Informatie
Natuursteenvoordelig Graniet Tegel Geel Gevlamd/geborsteld
Graniet Tegel Geel Gevlamd/geborsteld
G682 of Graniet Geel zijn dezelfde soorten graniet. Deze tegel heeft twee bewerkingen, te weten gevlamd en geborsteld. Deze tegel is per stuk te bestellen en de getoonde prijs is daarom ook per stuk.

€10,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Graniet terrastegels

Wij hebben vele kleurvarianten graniet terrastegels in ons assortiment. Variërend van graniet antraciet G654, geel G682, lichtgrijs G603 en grijs G341. Belangrijke kenmerken van graniet zijn de hardheid van de terrastegels en het nauwelijks verkleuren door invloeden van buitenaf. Door de hardheid zullen er niet zo snel krassen ontstaan bij normaal gebruik.

Aanbod Graniet terrastegels

Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid programma aan graniet terrastegels. We hebben verschillende maten terrastegels en bewerkingen van graniet zoals: gevlamd, gefrijnd, gezoet en gebouchardeerd. Per granietsoort en bewerking kunt u bekijken welke maten wij aanbieden van de betreffende terrastegel.

Hierboven hebben wij achter de kleuren de G-... nummers geplaatst van het graniet. Op de markt komen namelijk nogal wat verschillende namen voor, voor dezelfde granietsoorten. Hierdoor kan het lastig zijn om producten met elkaar te vergelijken. Als u niet helemaal zeker bent of u wel de goede producten met elkaar vergelijkt, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder met het maken van een goed vergelijk, zodat u achteraf geen spijt krijgt!

Niet alleen graniet terrastegels maar meer...

Graniet terrastegels zijn qua prijs kwaliteit misschien wel een van de betere soorten tegels! Dat wordt dan gebaseerd op basis van de kenmerken die de meesten van ons ook als belangrijk zullen ervaring. Dan hebben we het over het nauwelijks verkleuren, krasvast (op een gezoete tegel ziet u uiteraard sneller een beschadiging) en de gelijkmatige verdeling van kleur en tekeningen in de tegel. In combinatie met de prijs maakt graniet in zijn algemeen een zeer aantrekkelijke steensoort.

Door die kenmerken is er een uitgebreid aanbod aan andere graniet tuinproducten op de markt gekomen. Denkt u aan granieten vijverranden, opsluitbanden, traptreden, stapelblokken en palissades. Kortom, maak uw tuin in dezelfde stijl af als uw graniet terrastegels!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »