Stapelblok beton grijs / zwart gekloofd 6x10x30 cm | Opruiming

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
circa 2 weken
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Offerte aanvragen
* Verplichte velden

Dit betreft een uitlopende partij beton stapelblokken van 6x10x30 cm. De blokken hebben een donkere gemixte kleurstelling van lichtgrijs / donker antraciet en zijn ruw aan de zichtzijde (gekloofd / breukruw). De overige zijden zijn strak zodat het netjes tot een border, muurtje of bloembak op te metselen is.

Beton verkleurt door het buiten liggen en zodoende kunnen bovenste lagen van de pallet dus ook al lichter van kleur zijn. Kalkuitbloei is vaak onvermijdelijk bij beton en trekt naar verloop van tijd weg. Dit komt tot uiting in witte kringen of 'strepen'.

Afname: per pallet 150 stuks (142 stuks van 6x10x30 cm + 8 hoeken van circa 6x10x20 cm)

Prijs: € 195,- per pallet.

*Hoewel deze partijen zeer netjes zijn en in principe geen schade bevatten, adviseren we wel om extra te bestellen om kleine beschadigingen op te kunnen vangen. Partijen zijn vaak al meerdere keren vervoerd, opgepakt en misschien wel omgestapeld, wat soms kan leiden tot kleine beschadigingen. Dit wordt dus als aanvaardbaar gezien en de prijs is daar ook naar.

Afwijkende voorwaarden:

Omdat het een uitlopende partij is, hebben we dit artikel niet standaard 'online te bestellen' gemaakt. De levertijd bedraagt doorgaans 1-2 weken, wat een indicatie is. Een vaste dag kunnen we helaas niet afspreken.

De transportkosten zijn op aanvraag en dit verloopt buiten de standaard transport voorwaarden van de shop.

Offerte stapelblokken beton aanvragen

Heeft u interesse in deze stapelblokken? Vul het offerte formulier in of stuur ons een mailtje. Om een complete prijs voor u te maken, moeten we het volgende weten:
 
- Hoeveel pallets wilt u bestellen.
- Waar zou het geleverd moeten worden.
 
Heeft u verder nog vragen, bel ons gerust even op!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »