Stapelblok Iers hardsteen met 2 lange zijden gebroken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Levertijd op aanvraag
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Offerte aanvragen
* Verplichte velden

Met deze Iers hardsteen stapelblokken kunt u mooie borders, muurtjes of losstaande bloembakken creëren. De blokken zijn aan 2 lange zijdes gebroken / breukruw en de overige zijdes zijn strak gezaagd, waardoor ze netjes verlijmd kunnen worden. De zichtbare ruwe zijdes zorgen voor een robuuste en natuurlijke uitstraling.

Het Ierse hardsteen is donker antraciet van kleur en heeft net zoals het Vietnamees hardsteen of Belgisch hardsteen een blauwe toon. Als je deze 3 soorten naast elkaar zou leggen, dan zijn de verschillen zeer klein. Los van elkaar zou een leek misschien niet eens de juiste soort kunnen benoemen.

Maten hardsteen stapelblokken

We hebben diverse maten stapelblokken in het assortiment, te weten:

- 30x8x8 cm

- 40x10x10 cm

- 50x12x12 cm

- 40x10x5 cm (afwerking met een gezoete bovenkant)

Prijzen begin vanaf € 4,25 per stuk.

Hoekstukken van de stapelblokken

We hebben de mogelijkheid om de stapelblokken te knippen. Hierdoor ontstaat een stapelblok met 3 gebroken kanten, welke dus gebruikt kunnen worden op het einde van een muurtje of daar waar je de hoek omgaat voor een bloembak.

*De knip moet altijd minimaal 10 cm van de kant af gemaakt worden. Dus een blok van 40 cm lang zou dan 30x10x10 cm worden. Uiteraard is het ook mogelijk om ze te halveren. Prijs per knip € 4,50.

Offerte Natuursteen stapelblokken

Heeft u interesse in deze hardsteen stapelblokken? We maken graag een offerte op maat! De volgende gegevens hebben we nodig:

- Welke maat stapelblok heeft u nodig + het aantal.

- Moeten er blokken geknipt worden? Zo ja, hoeveel en op welke maat?

- Waar zou het geleverd moeten worden?

Transportkosten op aanvraag

De transportkosten zijn op aanvraag en dit verloopt buiten de standaard transport voorwaarden van de shop. Er kan door heel Nederland en België geleverd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »