Vietnamees Hardsteen klinker Gezoet/getrommeld

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
1-2 weken
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Verkoopeenheden:
(Kan per stuk,doos of pallet zijn)
Aantal vierkante meters:
(Wordt afgerond op hele stuks)
Prijs per stuk:
€73,50
Prijs per m² (afgerond):
€73,50
Gewicht per stuk
130 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

De getoonde prijs van de Vietnamees hardsteen klinker is per vierkante meter en deze klinkers kunnen dus ook per vierkante meter besteld worden.

De Vietnamees hardsteen klinkers zijn gezoet en getrommeld. Hierdoor heeft de bestrating een verouderde look. Door het trommelen springen er stukjes steen van de kanten, waardoor die look ontstaat. De inhoud van een krat bedraagt 7,2 m2 bij de waaltjes en 7 m2 bij het dikformaat.

Dikformaat

Het dikformaat 20x5x7 (LxDxB) is in werkelijkheid 6,6 cm. Hierdoor blijft het mogelijk om een blokverband aan te leggen in het straatwerk. Zie het blogartikel over legverbanden voor meer informatie.

Verwerking van Vietnamees hardsteen klinker

Zorg er altijd voor dat u tegels willekeurig uit alle kratten gebruikt. Werk dus niet krat voor krat op. Wanneer u de tegels willekeurig legt ontstaat uiteindelijk het mooiste resultaat, omdat alle kleurtekeningen door elkaar liggen. Als u uw bestrating in cement legt, gebruik dan een kalkloze cement. Kalk kan door de vietnamees hardsteen klinker naar boven komen, wat kan resulteren in een witte waas over de tegels.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »