Ardenner grijs 14-20 mm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€59,95
Gewicht per stuk
700 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Ardenner grijs 14-20 mm is een grijze gemêleerde split van kalksteen. De maat/fractie zorgt voor een grilliger oppervlak, maar kan nog prima voor de oprit gebruikt worden. Vanwege de grotere maatvoering ten opzichte van de Ardenner split 7-14 mm, heeft u wel meer split nodig om een 'dichte' laag te creëren.

We bieden de Ardenner split grijs 14-20 mm aan in 2 verschillende eenheden:

  • 700 kilo (minibag)
  • 1400 kilo (bigbag)

Hoeveel grind heb ik nodig?

Met 1400 kilo kunt u ongeveer 18 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt.

Opmerking:

Grind en splitsoorten krijgen altijd een maataanduiding mee. Dat zijn gemiddelden en er kunnen dus ook kleinere of iets grovere fracties tussen zitten.

Opritten

Zoals eerder gezegd lenen niet alle soorten split zich voor het gebruik op de oprit. Een 'zachtere' split wordt kapot gereden. Dit is echter niet het geval bij de ardenner grijs 14-20 mm. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »