Ardenner grijs 14-20 mm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€92,50
Gewicht per stuk
700 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Ardenner grijs 14-20 mm is een grijze gemêleerde split van kalksteen. De maat/fractie zorgt voor een grilliger oppervlak, maar kan nog prima voor de oprit gebruikt worden. Vanwege de grotere maatvoering ten opzichte van de Ardenner split 7-14 mm, heeft u wel meer split nodig om een 'dichte' laag te creëren.

Hoeveel grind heb ik nodig?

Met 700 kilo kunt u ongeveer 9 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt.

Opmerking:

Grind en splitsoorten krijgen altijd een maataanduiding mee. Dat zijn gemiddelden en er kunnen dus ook kleinere of iets grovere fracties tussen zitten.

Opritten

Zoals eerder gezegd lenen niet alle soorten split zich voor het gebruik op de oprit. Een 'zachtere' split wordt kapot gereden. Dit is echter niet het geval bij de ardenner grijs 14-20 mm. 

Transportkosten grind en split

In beginsel willen we alle bestellingen tegen de gecommuniceerde transporttarieven uitleveren. Echter, als uw bestelling alleen uit grind /split bestaat, in combinatie met een 'ongunstig' gelegen afleveradres, kan het zijn dat we de transportkosten moeten aanpassen. Uiteraard kunt u ons vooraf contacteren om dit na te vragen. Mocht u de bestelling al geplaatst en betaald hebben, zullen we u een voorstel doen om bij te betalen of u kunt de order annuleren. In het laatste geval krijgt u van ons uw geld natuurlijk terug.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »