Basalt split 11-16 mm

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€65,00
Gewicht per stuk
700 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Deze basalt split van 11-16 mm is door zijn donkergrijze/antraciete kleur een hele 'makkelijke' split. Door de kleur van de split is deze split ideaal voor bijvoorbeeld de oprit. Vuil van de auto (rubber, olie) is veel minder zichtbaar dan bij een lichte kleur split.

We bieden deze split aan in 3 verschillende eenheden:

  • 700 kilo (minibag)
  • 1400 kilo (bigbag)

Verbruik van split

Met 1400 kilo kunt u ongeveer 18 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt.

Opmerking:

Grind en splitsoorten krijgen altijd een maataanduiding mee. Dat zijn gemiddelden en er kunnen dus ook kleinere of iets grovere fracties tussen zitten.

Split in de tuin

U kunt met split eenvoudig grote oppervlakken netjes afwerken. Het voordeel van split is, is dat het relatief goedkoop per vierkante meter is in vergelijking met natuursteen tuintegels.

Stein Geplaatst op 25 Maart 2019 at 15:47

Fijne basalt split, mooi donkere kleur en snel geleverd. Wij hebben verschillende perkjes voorzien, zodat het onkruid wat geweerd wordt.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »