Keramische terrastegels omgeving Den Haag

Bent u op zoek naar keramische terrastegels voor uw tuin en woont u in Zuid-Holland in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Natuursteenvoordelig op het goede webadres!

Bekijk hier al onze keramische terrastegels. 


Bezorgkosten keramische terrastegels Zuid-Holland

Wij leveren onze keramische terrastegels door heel Nederland, tegen zeer scherpe transportprijzen! Zo leveren wij uw bestelling al gratis bij een orderbedrag van € 950 of meer. Voor bestellingen die niet aan dat orderbedrag komen, kennen we twee transporttarieven. Voor een kleine bestelling die in totaal niet zwaarder is dan 500 KG, rekenen we € 45 aan transportkosten. Is uw bestelling zwaarder dan 500 KG dan rekenen we € 75 aan transportkosten!


Geen showtuin, maar wel keramiek proefstukjes!

Wij verkopen onze keramische tegels uitsluitend via de webshop. Hierdoor kunnen wij de tegels scherp in prijs aanbieden met een complete service en lage transportkosten! Echter begrijpen wij ook dat het lastig is om tegels te bestellen vanaf een computerscherm. Daarom bieden wij de mogelijkheid om proefstukjes (10x10 cm) te bestellen van onze keramische tegels. Op die manier kunt u thuis de kleur en structuur bekijken en het proefstukje eventueel langs de gevel houden om te kijken of het ‘matched’ met uw huis.


Keramische terrastegels 60x60x2 cm

60x60x2 cm is een zeer populaire tegelmaat waarvan wij ook de meeste keramische terrastegels hebben. Nieuw hebben we de keramische tegel Breda en Tilburg, die een leisteen look hebben! Bekijk hier alle keramiek tegels van 60x60x2 cm


Keramische terrastegels hout look

We hebben unieke keramische houtlook tegels in ons assortiment! Deze tegels hebben een formaat van 30x120x2 cm, waardoor de tegel ook het formaat heeft van een mogelijke plank. Daarnaast hebben deze houtlook terrastegels een structuur en kent 1 kleur (bv greywash) diverse tekeningen en tinten, waardoor het niet als een geproduceerde tegel overkomt! Bekijk hier de keramiek hout look tegels.


Maten keramische terrastegels

Naast de 60x60x2 cm en de houtlook tegels van 120x30x2 cm hebben we nog meer afmetingen keramische tegels in ons assortiment. Zo hebben we ook keramiek tegels met het formaat 75x75x2 cm en 45x90x2 cm.


Bekijk hier al onze keramische terrastegels, gesorteerd op maat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »