Keramische terrastegels omgeving Den Haag

Bent u op zoek naar keramische terrastegels voor uw tuin en woont u in Zuid-Holland in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Natuursteenvoordelig op het goede webshop adres!

Bezorgkosten keramische terrastegels Zuid-Holland

Wij leveren onze keramische terrastegels door heel Nederland, tegen zeer scherpe transportprijzen! Zo leveren wij uw bestelling al gratis bij een orderbedrag van € 950 of meer. Voor bestellingen die niet aan dat orderbedrag komen, kennen we twee transporttarieven. Voor een kleine bestelling die in totaal niet zwaarder is dan 750 KG, rekenen we € 90 aan transportkosten. Is uw bestelling zwaarder dan 750 KG dan rekenen we € 115 aan transportkosten.

Geen showtuin, maar wel keramiek proefstukjes!

Wij verkopen onze keramische tegels uitsluitend via de webshop. Hierdoor kunnen wij de tuintegels scherp in prijs aanbieden met een complete service en lage transportkosten. Echter, wij begrijpen ook dat het lastig is om tegels te bestellen vanaf een computerscherm. Daarom bieden wij de mogelijkheid om proefstukjes (10x10 cm) te bestellen van onze keramische tegels. Op die manier kunt u thuis de kleur en structuur bekijken en het proefstukje eventueel langs de gevel houden om te kijken of het ‘matched’ met uw huis.

Keramische terrastegels 60x60x2 cm

Terrastegels met een afmeting van 60x60x2 cm is een zeer populaire tegelmaat, waar veruit de meeste keuze in is. Het aanbod van keramische terrastegels is de laatste jaren echter wel enorm gegroeid. Dat is niet alleen in kleur en structuur, maar tegelijkertijd zijn er ook steeds meer grotere maten keramische tegels te koop. Zo hebben we nu al terrastegels van keramiek in de maat 80x80x2 cm en zelfs 100x100x2 cm.

Bekijk hier ons complete assortiment aan keramische terrastegels.

Keramische terrastegels met een hout look

We hebben unieke keramische houtlook tegels in ons assortiment! Deze tegels hebben een formaat van 30x120x2 cm of 40x120x2 cm, waardoor de tegel ook het formaat heeft van een mogelijke plank. Daarnaast zijn deze houtlook terrastegels voorzien van een structuur en kent iedere serie tegels diverse tekeningen en tinten, waardoor het niet als een geproduceerde tegel overkomt! Bekijk hier de keramiek hout look tegels.

Maten van keramische terrastegels

Naast de 60x60x2 cm en de houtlook tegels van 120x30x2 cm hebben we nog meer afmetingen keramische tegels in ons assortiment. Zo hebben we ook keramiek tegels van 40x120x2 cm / 80x80x2 cm 60x90x2 cm / 100x100x2 cm etc. Klik op de link hieronder voor een totaaloverzicht.

Bekijk hier al onze keramische terrastegels, gesorteerd op maat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »