Waarom zou u voor natuursteen terrastegels kiezen?

Laten we beginnen met te zeggen dat u nergens voor moet kiezen, maar waarom wij denken dat natuursteen terrastegels een perfecte invulling kunnen geven aan uw tuin!

Er zijn 3 belangrijke redenen waarom wij vinden dat u voor een natuursteen terras zou moeten gaan. Op de eerste plaats komt het karakter en uniekheid van natuursteen. Werkelijk geen één tegel zal precies hetzelfde zijn, waardoor u altijd een uniek terras zal hebben. Als tweede. Wat past er nu beter in een natuurlijke omgeving zoals uw tuin, dan een echt natuur product. En tot slot, de duurzaamheid van natuursteen terrastegels. Mits goed verlegd, heeft u voor het leven een uniek terras!

Soorten natuursteen

Er zijn verschillende soorten natuursteen terrastegels verkrijgbaar, die allen hun eigen unieke kenmerken en kleuren hebben. De meest bekende soorten zijn wel: basalt, Chinees hardsteen, graniet, leisteen, Viëtnamees hardsteen, kwartsiet en zandsteen.

Ons assortiment natuursteen terrastegels

Van bovenstaande soorten hebben wij een breed assortiment tegels. Van iedere soort hebben we vaak wel diverse afmetingen tegels, in verschillende bewerkingen beschikbaar. Veel gebruikte bewerkingen van natuursteen zijn: gevlamd, getrommeld en gezoet. Iedere bewerking zorgt voor een andere look en feel van de tegel. Bekijk hier ons assortiment natuursteen tegels.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »