Demiton Extra XS Capiche 20x30x5 cm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Levertijd op aanvraag
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Offerte aanvragen
* Verplichte velden

De Demiton Extra XS 20x30x5 cm is een strakke bestrating, zonder een facet randafwerking en heeft 2 mm afstandhouders. Het oppervlak van deze bestrating heeft eveneens een deklaag. De Demiton Extra XS zonder facet dient met een voeg gelegd te worden zodat de randen niet beschadigen (vandaar ook de afstandhouders).

Levertijd op aanvraag.

Kalkuitbloei kan voorkomen bij dit product. Dat is een witte waas of uitslag op de betontegel, die is ontstaan door het verharden van het cement met water. Doordat de tegel in aanraking komt met het weer kan de kalk dan tot uiting komen aan het oppervlak. 

Hulp nodig met beton bestrating bestellen?

Bij ons kunt u deze beton bestrating per pallet en per laag bestellen. In de rekenmodule geeft u eerst de hoeveelheid aan, om vervolgens het aantal in te voeren. Op die manier kunt u bijvoorbeeld 3 pallets en 4 lagen bestellen.

Als u er niet uitkomt met bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 4891 132 of uw vraag mailen naar [email protected].

Demiton bestrating verwerken

Door de kleurvariaties in dit type bestrating, is het verstandig om bij de verwerking, steeds afwisselend tegels te nemen uit verschillende pallets. Hiermee voorkomt u kleurvakken en ziet het geheel er mooi afwisselend uit.

Aandachtspunten:

- Alleen reinigen met schoon water. Reinigingsmiddelen kunnen uw bestrating beschadigen.
- Pas op met strooizout, dit kan eveneens uw bestrating beschadigen.
- Reinig uw terras nooit met een hogedrukreiniger, onkruidbrander of staalborstel omdat deze de bestrating beschadigt. Gevolg is dat uw bestrating ruwer wordt, waarvoor vuil zich gemakkelijker aan uw terras hecht.
- De Demiton Extra XS alleen aftrillen met een lichte trilplaat MET rubbermat. Zie verpakking voor het verwerkingsvoorschrift.

Redsun bestrating of andere tuinproducten gezien?

Wij hebben slechts enkele producten van Redsun opgenomen in onze webshop. Dat betekent niet dat we het overige deel van betontegels niet zouden kunnen leveren. Kortom, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een offerte voor betontegels op maat? Neem gerust contact met ons op!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »