Franse boomschors

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€69,00 €74,50
Gewicht per stuk
400 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Bent u op zoek naar een natuurlijke EN nuttige bodembedekker? Boomschors in het algemeen is dan een zeer goede optie! Door gebruik te maken van Franse boomschors weert u het onkruid op een natuurlijk en gemakkelijke manier.

Hoeveel Franse boomschors heb ik nodig?

Om uit te rekenen hoeveel Franse boomschors u nodig heeft, moet u de volgende gegevens hebben. Hoeveel vierkante meter wilt u bedekken met boomschors? (Lengte x breedte). Welke laagdikte wilt u aanhouden? Wij raden over het algemeen aan om een laagdikte van 10 cm Franse boomschors aan te houden. Het totale oppervlak in vierkante meters vermenigvuldigt u dan met 0,1.

Met 1 bigbag Franse boomschors (is één kuub / m3) kunt u dus een oppervlak van 10 m2 bedekken, met een laagdikte van ca. 10 cm.

Kenmerken Franse boomschors

Fractie / grootte: 20-40 mm

Levensduur: ca. 4-6 jaar

Kleur: Franse boomschors is rood / bruin van kleur

Gebruik: tussen borders en planten / als looppad / rondom speelplaatsen door de goede valdemping etc.

Verwerking: zorg dat u met een egale en 'schone' grond begint. Heeft u dus een bestaand perkje dat u wil voorzien van Franse boomschors, zorg dan eerst dat het onkruid verwijderd wordt. Vervolgens moet u bepalen hoe dik de laag boomschors moet zijn. Wij raden een laag van 10 cm aan om onderstaande voordelen te ervaren. Uiteraard kunt u met een dunnere laag boomschors ook het gewenste beeld verkrijgen, echter zal het onkruid bijvoorbeeld sneller door de boomschors heen kunnen komen. Gebruikt u de Franse boomschors als looppad, dan raden wij aan om eerste gebruik te maken van anti worteldoek om vervolgens een laag aan te brengen van 10 cm boomschors.

Voordelen: natuurlijk decoratie, onkruidwerend, goede isolatie voor uw planten tijdens een vorstperiode, in de zomer zorgt de boomschors dat de grond niet uitdroogt, goede valdemping.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »