Franse boomschors

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€72,50 €74,50
Gewicht per stuk
400 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Bent u op zoek naar een natuurlijke EN nuttige bodembedekker? Boomschors in het algemeen is dan een zeer goede optie! Door gebruik te maken van Franse boomschors weert u het onkruid op een natuurlijk en gemakkelijke manier.

Hoeveel Franse boomschors heb ik nodig?

Om uit te rekenen hoeveel Franse boomschors u nodig heeft, moet u de volgende gegevens hebben. Hoeveel vierkante meter wilt u bedekken met boomschors? (Lengte x breedte). Welke laagdikte wilt u aanhouden? Wij raden over het algemeen aan om een laagdikte van 10 cm Franse boomschors aan te houden. Het totale oppervlak in vierkante meters vermenigvuldigt u dan met 0,1.

Met 1 bigbag Franse boomschors (is één kuub / m3) kunt u dus een oppervlak van 10 m2 bedekken, met een laagdikte van ca. 10 cm.

Kenmerken Franse boomschors

Fractie / grootte: ca. 20-40 mm

Levensduur: ca. 4-6 jaar

Kleur: Franse boomschors is rood / bruin van kleur

Gebruik: tussen borders en planten / als looppad / rondom speelplaatsen door de goede valdemping etc.

Verwerking: zorg dat u met een egale en 'schone' grond begint. Heeft u dus een bestaand perkje dat u wil voorzien van Franse boomschors, zorg dan eerst dat het onkruid verwijderd wordt. Vervolgens moet u bepalen hoe dik de laag boomschors moet zijn. Wij raden een laag van 10 cm aan om onderstaande voordelen te ervaren. Uiteraard kunt u met een dunnere laag boomschors ook het gewenste beeld verkrijgen, echter zal het onkruid bijvoorbeeld sneller door de boomschors heen kunnen komen. Gebruikt u de Franse boomschors als looppad, dan raden wij aan om eerste gebruik te maken van anti worteldoek om vervolgens een laag aan te brengen van 10 cm boomschors.

Voordelen: natuurlijk decoratie, onkruidwerend, goede isolatie voor uw planten tijdens een vorstperiode, in de zomer zorgt de boomschors dat de grond niet uitdroogt, goede valdemping.

Bart Geplaatst op 13 Maart 2019 at 10:40

Top product! Zelf eigenlijk nooit aan gedacht, maar qua kleur en prijs een goede toevoeging aan de tuin.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »