Kasteelgrind 8-12 mm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€83,00
Gewicht per stuk
700 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Kasteelgrind (castle grey) is een hele fijne grindsoort om over te lopen. Grind heeft als kenmerk dat de steentjes afgerond zijn en geen scherpe hoeken kent.

We bieden deze split aan in 2 verschillende eenheden:

  • 700 kilo (minibag)
  • 1400 kilo (bigbag)

Grind en split wordt altijd ongewassen geleverd. Het verschilt per steensoort hoeveel fijnstof er aanwezig is. De kleur kan door het aanwezige fijnstof doffer aanzien. Dit verdwijnt na verloop van tijd door de regen. Ook kunt u het grind bijvoorbeeld afspoelen als u gelijk van het stof af wilt zijn. De foto's bij de producten zijn van gewassen split en grind.

Verbruik

Met 1400 kilo kunt u ongeveer 18 vierkante meter bedekken. U heeft dan een splitlaag van ongeveer 5 cm dik. Gebruik altijd worteldoek direct onder de split. Op die manier voorkom je dat onkruid door de split omhoog komt. Wanneer deze split gebruikt wordt voor een oprit raden we het gebruik van splitplaten aan en om een iets dikkere laag split neer te leggen, vanwege het gewicht wat er dagelijks op komt.

Opmerking:

Grind en splitsoorten krijgen altijd een maataanduiding mee. Dat zijn gemiddelden en er kunnen dus ook kleinere of iets grovere fracties tussen zitten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »