Natuursteenvoordelig Negro Slate Leisteen Flagstones
Negro Slate Leisteen Flagstones
Leisteen flagstones in zwart/grijze kleurstelling. De dikte van de platen is circa 2 - 5 cm dik.

€495,00

Informatie
Natuursteenvoordelig Antraciet Kwartsiet Flagstones
Antraciet Kwartsiet Flagstones
Kwartsiet flagstones in ijsblauwe kleurstelling. Vanwege de verscheidenheid aan maat van de tegels verkopen we flagstones alleen per volle kist.

€630,00

Informatie
Natuursteenvoordelig Braziliaans Kwartsiet Geel Flagstones
Braziliaans Kwartsiet Geel Flagstones
Flagstones van Braziliaans kwartsiet in de kleur geel. Flagstones geven uw tuin een speels voorkomen en een hele andere sfeer. Flagstones zie je veel in mediterrane tuinen.

€950,00

Informatie
Natuursteenvoordelig Chinees Hardsteen Flagstones
Chinees Hardsteen Flagstones
Flagstones zijn stenen met allemaal verschillende maten. Hierdoor ontstaat er een speels en gevarieerd oppervlak. Flagstones zijn daarom alleen verkrijgbaar per volle kist.

€269,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Flagstones

Bent u een liefhebber van de Zuid Europese tuinen? Het mediterraanse en warme gevoel dat u bekruipt in die tuinen, wordt onder andere verkregen door de veel gebruikte flagstones in die landen. Bij ons ziet u het een stuk minder, maar voor de liefhebbers hebben we een selectie gemaakt van de beste natuursteen flagstones!

Prijzen flagstones

Let u goed op de verpakkingseenheden van de flagstones. De prijzen zijn namelijk hier op afgestemd en de getoonde prijs is dan ook geen vierkante meter prijs. De prijs is per krat en per soort geven we een indicatie over de inhoud qua m². Hier kunnen we helaas niet van afwijken.
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »