Natuursteenvoordelig Mustang breukruw tuintegel - leisteen
Mustang breukruw tuintegel - leisteen
Populaire (leisteen) mustang tuintegel in diverse afmetingen verkrijgbaar. Door de gelaagde structuur van de tegel krijgt uw tuin een heel ander beeld.

€15,25

Informatie
Natuursteenvoordelig Desert Black gezoet tegel
Desert Black gezoet tegel
Desert black tegel in gezoete uitvoering en heeft hierdoor een egaal oppervlak. De tegel is hetzelfde als de Desert black breukruw, echter de afwerking verschilt.

€12,25

Informatie
Natuursteenvoordelig Desert Black Breukruw
Desert Black Breukruw
Desert Black breukruw is een zwart/antraciete leisteen. De tegel is breukruw van afwerking en heeft daardoor een grof, niet glad oppervlak. Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen.

€11,75

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1

Leisteen terrastegels

Iedereen heeft wel een van leisteen terrastegels gehoord en dat geeft alleen maar aan hoe populair deze steensoort is! Wellicht dat deze steensoort wel zo bekend is, omdat er ook veel binnenvloeren en tegels worden aangeboden hiervan. De mustang breukruw is bijvoorbeeld een soort die ook vaak als binnenvloer wordt verkocht. Op die manier kunt u de woonkamer een geheel laten vormen met uw tuin, hoe gaaf is dat! Een bijkomend voordeel is de zeer scherpe prijs, waarvoor u leisteen terrastegels al kunt aanschaffen.

Eigenschappen van leisteen terrastegels

  • Sommige leisteen soorten bevatten kalk. Als dat zo is, dan zal de tegel sneller verkleuren door invloeden van buitenaf. Bij iedere leisteen tegel is aangegeven of die soort kalk bevat.
  • Neutrale kleuren, met soms meerdere kleurtinten.
  • Natuurlijke structuur vorming door de gelaagdheid van leisteen, dit werkt als antislip.
  • Door de gelaagdheid kunnen er tijdens een vorstperiode schilfers loslaten van de tegel. Dit is geen reden om u zorgen te maken over de kwaliteit.

Ontstaan van leisteen terrastegels

Leisteen tegels hebben een unieke uitstraling! Deze natuursteen soort is gevormd uit verschillende lagen klei. Hierdoor is de uiteindelijke tegel ook opgebouwd uit ‘lagen’. Tijdens het produceren van deze terrastegels worden blokken leisteen gespleten. Hierdoor heeft een tegel meestal een gelaagde bovenkant die uitstekend dienst doet als anti-slip laag. Dit wordt meestal aangeduid met ‘breukruw oppervlak’. Door de opbouw van leisteen, kunnen er variaties zitten in kleur binnen dezelfde partij natuursteen. Kortom de leisteen terrastegels zijn een op en top natuurproduct voor uw tuin!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »