Vijverrand Chinees Hardsteen gezoet met facet

Levertijd:
2-7 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Bereken uw prijs
Kies uw formaat
Hoeveel heeft u nodig?
Aantal stuks:
Prijs per stuk:
€12,95
Gewicht per stuk
12 KG
Totaal:
Incl. btw
tegel(s) wegen KG
Verzendkosten
-

Chinees hardsteen vijverranden van deze o zo bekende natuursteensoort! Onze Chinees hardsteen vijverranden (en hoekstukken) hebben een gezoete oppervlakte bewerking, waardoor het oppervlak egaal en strak is. Daarnaast zijn de randen voorzien van een facet, waardoor deze niet 'scherp' zijn.

Een vijverrand kunt u goed gebruiken om borders, vijvers en muurtjes mee af te dekken. Alle zijden van de vijverrand zijn namelijk hetzelfde afgewerkt (gezoet) waardoor u dit product kunt gebruiken op plaatsen die in het zicht liggen.

Zoekt u een andere natuursteen vijverrand? Hier vindt u alle vijverranden die wij aanbieden.

Chinees hardsteen tuinproducten

Door de populariteit van deze steensoort, hebben wij een uitgebreid assortiment tuinproducten van Chinees hardsteen. Denkt u dan aan Chinees hardsteen terrastegels, traptreden (massief en losse treden met stootbord), stapelblokken, oplsuitbanden etc. Het voordeel hiervan is dat u de basis van uw tuin in dezelfde stijl kan afwerken. Uiteraard hoeft dat niet! Door zijn neutrale grijs / grauw, blauwe kleur valt deze natuursteensoort makkelijk te combineren met andere kleuren.

Benamingen voor Chinees hardsteen

Let op! Als u op zoek gaat naar Chinees hardsteen tuinproducten, dan kunt u diverse benamingen tegen komen op het internet. Het is echter allemaal één en dezelfde steensoort. Namen die u tegen kan komen zijn onder andere: spotted blue, blauwsteen, blue stone en blue moon.

Kenmerken van Chinees hardsteen 

  • Goedkopere soort natuursteen.
  • Vergrijst. 
  • Vlekken trekken er in, echter na verloop van tijd zullen deze vlekken uit de tegel trekken door weersinvloeden. 
  • Veel maten vijverranden beschikbaar.

De kenmerken hierboven worden wel eens als nadelen beschreven. In onze ogen is dat niet correct! Een voor- of nadeel is dat pas op het moment dat het ook zo wordt ervaren. Het vergrijzen bijvoorbeeld kun je ook opvatten als iets dat leeft en dat juist goed past in een natuurlijke omgeving als uw tuin. Zolang u van tevoren op de hoogte bent van de kenmerken van de Chinees hardsteen vijverranden, zult u niet teleurgesteld worden!

Richard Geplaatst op 21 Maart 2019 at 11:57

Mooie natuursteen afdekranden die ik nergens voor een betere prijs heb kunnen vinden. Bedankt!

Rob Geplaatst op 2 Februari 2017 at 17:11

Goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Sebas Geplaatst op 10 Maart 2016 at 12:12

Ik heb de vijverranden als afdekking gebruikt voor de afwerking van enkele muurtjes en bakken in mijn tuin. Net product en heb ze nergens goedkoper gevonden.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »